Jobbsafari är en del avschibsted logo

Skadedjurstekniker, visstid under sommaren, Malmö alt Helsingborg

Länsförsäkringar Skåne · Malmö

·

Ansök senast 11 juni (33 dagar kvar)

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder och vi delar deras vardag. Vi drivs av att förenkla vardagen och öka tryggheten för dem. Vi gör det genom att erbjuda marknadsledande produkter och tjänster inom bank och försäkringar samt investeringar i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka
Vi jobbar tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppens och bolagets.

Nu stärker vi upp vårt skadedjursteam i Malmö & Helsingborg med fler medarbetare inför och under sommaren och vi söker därför dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder.

Vilka är vi
Länsförsäkringar Skåne Service & Sanering AB är en del är Länsförsäkringar Skåne och vi kan erbjuda ett självständigt arbete där du utgår från något av våra kontor i Malmö eller Helsingborg med uppdrag i hela regionen. I huvudsak kommer du att arbeta med att sanera getingar hemma hos våra privatkunder men självklart kommer även andra skadedjursproblem vara en del av ditt dagliga jobb.

Vem är du
Gillar du att ge det lilla extra, är serviceinriktad och trivs med att arbeta ut mot kund så är du rätt person för oss och jobbet.

För att trivas i rollen som skadedjurstekniker behöver du även trivas med att arbeta självständigt och köra mycket bil. Du är ansvarstagande och har bra samarbetsförmåga och utför tjänsterna med gott resultat. Ansvarsfull och servicekänsla värdesätter vi högt, utbildning får du internt.

B-körkort är ett krav och vi tillhandahåller servicebil.

Tjänsterna är visstid under sommaren men trivs vi med varandra kan tjänsten förlängas under hösten.

Ansökan
Rekryteringen sker löpande och vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta VD Joacim Söder 042-633 8108 Facklig representant Björn Lindwall 076-773 80 68 och ansvarig HR är Sara Bülow Fransson, sara.bulowfransson@lansforsakringar.se

Välkommen att söka!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Länsförsäkringar Skåne

Placering

Malmö