Skadedjurstekniker till Anticimex

Academic Work · Linköping

·

Ansök senast 20 mars (20 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till det här jobbet söker vi dig som uppskattar varation i arbetet. För dig som gillar att arbeta med frihet under ansvar är det här helt rätt tjänst. I tjänsten kommer du att åka ut till Anticimex olika kunder och bistå dom med hjälp och service. Skicka in din ansökan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Som skadedjurstekniker på Anticimex ansvar du för att hjälpa kunderna utefter deras behov. I det dagliga arbetet kommer du att åka runt till Anticimex olika kunder och ge service på bästa sätt. För den här rollen söker vi en person som är serviceminded och vet hur man ger ett gott kundbemötande, samt är lösningsfokuserad och ansvarstagande. Uppdraget är inledningsvis 3 månader med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter

Som skadedjurstekniker arbetar du både förebyggande och åtgärdande. Genom att genomföra inspektioner och göra riskbedömningar kommer du att granska vilka eventuella risker som finns samt erbjuda lämliga lösningar till dessa. För den här tjänsten kommer man främst att jobba med SMART-boxar, byta dessa och se till att de fungerar som det ska.

Vi söker dig som
  • B-körkort
  • Kan börja omgående
* Goda kunskaper i Svenska och Engelska

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Linköping