Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterskor till sjukhusen i sydligaste Skåne!

Sjuksköterskor till sjukhusen i sydligaste Skåne!

Stellacura AB · Trelleborg · Ansök senast 22 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi legitimerade sjuksköterskor till bemanningsuppdrag på akutmottagningen samt olika vårdavdelningar på flera sjukhus i Skåne, bland annat på sjukhusen på Skånes fina sydkust. Uppdragen är blandade på olika avdelningar tex medicin, kirurgi, ortopedi och geriatrik och du kan välja vad som passar din erfarenhet bäst.

Period: Uppdragen är redan pågående under hösten och fortlöper under vintern.

Tjänstgöringsgraden kan diskuteras och uppdragen har varierande schema. Kontakta oss för mer information om uppdragen och tidsperioderna.

Du kan välja vilka veckor du har möjlighet att arbeta under uppdragsperioden!

StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Företaget drivs av två ägare som tillsammans har mer än 19 års erfarenhet från bemanningsbranschen. Vi arbetar med uppdrag för sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges landsting, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika kliniker och sjukhus i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om StellaCura på https://www.stellacura.se/ eller på våra företagssidor på Facebook och LinkedIn.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stellacura AB

Placering

Trelleborg

Kontaktperson

StellaCura AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons