Sjuksköterskor till Ortopedavdelningen, Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen · Östersund

·

Ansök senast 15 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Vi vill bli fler! Vill du bli en del av oss? Som sjuksköterska på Ortopedavdelningen blir du del av ett team som möter patienter i olika situationer och åldrar. Arbetet hos oss är utmanande och omväxlande eftersom vi har både planerad och akut sjukvård. För oss är det viktigt med delaktiga medarbetare som vill bidra till att utveckla och förbättra verksamheten i både stort och smått. Vi arbetar kontinuerligt med att öka kvalitén för våra patienter och medarbetare. På ortopeden diagnostiserar, behandlar och vårdar vi patienter med akuta och kroniska problem i rörelseapparaten. Den vanligaste åkomman som vi behandlar är akuta frakturer där de mest förekommande frakturerna är höft-, fotleds-, handleds- och axelfrakturer.

Arbetsuppgifter
Vi driver en ortopedavdelning med teamarbete och proaktivt agerande som en viktig del av verksamheten. Vi har plats för att behandla 42 patienter med skador och sjukdomar i muskler, leder och skelett. Ungefär 80% av våra patienter läggs in akut medan resterande 20% är elektiva operationer. Arbetsuppgifterna som sjuksköterska på vår avdelning består till stor del av pre- och postoperativ vård, smärtbehandling samt mobilisering. Vi arbetar patientnära i vårdteam med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. I ett vårdteam är det viktigt att du ser din del i att arbetsgruppen fungerar och utvecklas. Avdelningen har tre vårdteam som arbetar med akuta patienter, ortogeriatrik samt elektiv verksamhet. Som sjuksköterska hos oss roterar du och arbetar med alla tre team. Tjänsten innebär rotationsarbete dag/kväll/natt, med möjlighet att förlägga din arbetstid till endast natt om du så önskar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterska och brinner för ortopedi eller är nyfiken på att lära. Du har patienten i fokus och är ansvarstagande med god förmåga till samarbete. Då stor del av arbetet består av akutverksamhet ser vi gärna att du kan ta snabba beslut och att du kan behålla lugnet i pressade situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Läs mer om Region Jämtland Härjedalen på vår hemsida: http://www.regionjh.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Jämtland Härjedalen

Placering

Östersund

Kontaktperson

Benny Wennberg

063-15 44 37