Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterskor till Enköping - sommarlön

Centric Care AB · Enköping

·

Ansök senast 11 maj (2 dagar kvar)

OM UPPDRAGET
Centric Care söker nu erfarna och duktiga sjuksköterskor till olika avdelningar i Enköping! Du behövs på akutmottagning, medicinavdelningar,  kirurgavdelningar samt inom hemsjukvård i Enköping.Vi erbjuder sommarlön för detta uppdrag. Uppdraget pågår  mellan v 25-33 

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya utmangar!

Vi kan stå för resor och boende för dig som inte bor i Enköping. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga uppgifter som leg. Sjuksköterska på diverse olika uppdrag. Ring oss för mer information om uppdragen!

 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesi med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Det är av stor vikt att du är trygg i din roll som konsult. Kunskap i Cosmic krävs. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
 
Välkommen!

 
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Care AB

Placering

Enköping

Kontaktperson

Centric Care AB