Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterskor, resursavdelningen, psykiatrisk slutenvård

Sjuksköterskor, resursavdelningen, psykiatrisk slutenvård

Region Värmland · Karlstad · Ansök senast 1 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Psykiatriska slutenvården är i början av ett spännande utvecklingsarbete. Vi vill ta tillvara på våra medarbetares kompetens i utvecklingen av vården och har därför flera interna arbetsgrupper igång för att öka förutsättningarna för delaktighet och medverkan. Våra medarbetare är viktiga lagspelare i utvecklingsarbetet inom verksamheten och i dialogen med våra vårdgrannar för att utveckla samverkan. Grunden är god psykiatrisk omvårdnad med fokus på professionellt bemötande - det är viktigt för oss.

Psykiatriska slutenvården består av en psykiatrisk akutmottagning, fem vårdavdelningar, en resursavdelning, en tillnyktringsenhet samt Beroendecentrum. Verksamheten är placerad i särskilt anpassade lokaler för målgruppen i Psykiatrihuset, centralsjukhuset i Karlstad. Vi är cirka 190 medarbetare med olika yrkesprofessioner, läkare, sjuksköterskor, skötare, behandlingsassistenter, behandlingskonsulenter, arbetsterapeuter, kuratorer, verksamhetsutvecklare samt administrativ personal. Tillsammans ger vi specialiserad psykiatrisk vård och behandling, dygnet runt.

För att lyckas med vårt utvecklingsarbete behöver vi fler sjuksköterskor som vill vara med och göra skillnad. Låter det som en spännande utmaning.

Resursavdelningens uppdrag

Resursavdelningen består av flera olika professioner, kurator, arbetsterapeut, medarbetare med brukarerfarenhet, administratör samt servicemedarbetare. Gemensamt för alla professioner är att de är en resurs för samtliga vårdavdelningar inom verksamheten.

Sjuksköterskor, resursavdelningen, psykiatrisk slutenvård

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på resursavdelningen kommer du att ha ett flexibelt arbete. Du vill ha varierade arbetstider och nya utmaningar varje dag. Du är intresserad av att arbeta på verksamhetens alla vårdavdelningar samt psykiatriska akutmottagningen beroende på var behovet finns för dagen. Du kommer att möta patienter från psykiatrins samtliga målgrupper, som exempelvis psykos, depression, beroendeproblematik, ångest m fl.

I ditt arbete på vårdavdelning ingår du i ett team tillsammans med skötare, läkare, kurator och arbetsterapeut. I uppdraget ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som arbetsledning, psykiatrisk omvårdnad samt att stödja andra i teamet i omvårdnadsprocessen.

Vi är inne i en intensiv utveckling av den psykiatriska vården i Värmland. Som sjuksköterska är du en viktig del i utvecklingsarbetet. Mixtjänstgöring dag/kväll/natt. Intervjuer sker löpande.

Övrig information

Inför anställning inom psykiatri gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke och belastningsregister. Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatrisk vård. Vi ser gärna att du har kunskaper och erfarenheter från omvårdnadsarbete med psykiatriska patienter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga liksom förmågan att arbeta självständigt. Du ska ha stort patientfokus med en lösningsfokuserad inställning till arbetet. Du bör även vara en person som tycker om att ta ansvar tillsammans med övriga teamet med fokus på hög patientsäkerhet och kvalitet i vården. Specialistutbildning inom psykiatri är meriterande.

Vi erbjuder en individanpassad introduktion och mentorskap.

Välkommen med din ansökan!

 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://regionvarmland.se/berattelser

Fackliga företrädare nås via växeln 0108315000

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Karlstad

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Dela jobbannonsen

Anmäl annons