Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterskor, pallitiva teamet och närvårdsavdelningen NÄVA

Sjuksköterskor, pallitiva teamet och närvårdsavdelningen NÄVA

Region Värmland · Säffle · Ansök senast 30 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Vill du kombinera hemsjukvård med slutenvård? Nu söker vi två sjuksköterskor till palliativa teamet och Närvårdsavdelningen(NÄVA) i Säffle. Du kommer att arbeta periodvis på NÄVA och i palliativa teamet. Palliativa teamet ansluter patienter med specialiserade palliativa behov relaterat till cancersjukdom. NÄVA har 16 vårdplatser och bedriver medicinsk vård, framförallt äldrevård dygnet runt. Vi tar också emot patienter som kommer på mottagning dagtid. Hos oss kommer patienter med olika medicinska problem och vi erbjuder vård inom medicin, kirurgi, ortopedi samt palliativ vård.

Sjuksköterskor, pallitiva teamet och närvårdsavdelningen NÄVA

Arbetsuppgifter

Vi är två verksamheter som ligger vägg i vägg på Säffle vårdcentral. Vi har redan idag ett gott samarbete och en läkare som tjänstgör både i palliativa teamet och på NÄVA. Som sjuksköterska i palliativa teamet arbetar du med palliativa patienter i hemmet som har en komplicerad symtombild. Tilllsammans i teamet arbetar vi för att patient och anhöriga ska vara trygga och ha en så god livskvalitet som möjligt. Tillsammans i teamet planerar vi och följer upp insatser. Teamet består av sjuksköterskor, läkare, fysioterapeut och kurator. Som sjuksköterska i teamet är du fast vårdkontakt för anslutna patienter.

Som sjuksköterska på NÄVA ansvarar och planerar du för patientens dagliga vård, tillsammans med undersköterskor, läkare, arbetsterapeut och fysioterapeut. Du har nära kontakt med kommunens hemsjukvård för planering av vård i patientens hem.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Du skall vara legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har en specialistutbildning inom palliativ vård, erfarenhet av hemsjukvård/slutenvård samt vård av äldre.

Du är van att arbeta i team men att  självständigt göra bedömningar samt att utvärdera effekt av genomförda insatser. Du är trygg i att kunna ge råd till patienter, anhöriga samt andra vårdgivare, då du jobbar med patienter som är multisjuka, har komplicerade symtom och kan vara livets slutskede.  Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare Ann-Christin Severin, Vårdförbundet, 010-831 50 00

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Säffle

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Dela jobbannonsen

Anmäl annons