Sjuksköterska/Distriktssköterska

Kungsörs Vårdcentral · Kungsör

·

Ansök senast 17 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Är du sugen på att arbeta på arbetsplats där du får möjlighet att vara delaktig i beslut, där alla medarbetare i teamet är viktiga och arbetar tillsammans men även har roligt tillsammans, då är du välkommen att söka till oss.

1 heltid tillsvidare

(tjänstgöringsgraden kan dock diskuteras)

Kungsörs Vårdcentral (med bra förbindelser till bl.a. Arboga, Köping och Eskilstuna) är en privat vårdcentral, med bra privata förmåner, där ägarna även arbetar som läkare på Vårdcentralen, vilket bl.a. resulterar i korta beslutsvägar. Medarbetarens engagemang samt delaktighet är viktigt för verksamheten och vi prioriterar möjlighet till utveckling/utbildning av såväl verksamheten som medarbetarna. Vår arbetsgrupp är ett glatt gäng som inte bara präglas av god sammanhållning, teamarbete och vilja att utvecklas utan även av mycket skratt tillsammans.

Vi är en komplett Vårdcentral med fasta läkare och personal i flera olika professioner och vi värdesätter allas yrkeskunnighet samt samarbete mellan de olika professionerna, vilket gör arbetet både roligare och lättare.


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter hos oss kommer att vara mottagningsarbete och telefonrådgivning men vi är även intresserade av vilka övriga områden som intresserar just dig. Då vi har fasta läkare och inga hyrläkare underlättas samarbetet mellan sjuksköterska och läkare. Du kommer även ha ett gott samarbete och stöd av övriga specialistkompetenser på Vårdcentralen.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska/distriktssköterska. Är du som sjuksköterska intresserad av att vidareutbilda dig till distriktssköterska finns eventuellt möjlighet till detta. Vi värdesätter erfarenhet av primärvård.

Du är flexibel och hjälpsam och kan rycka in där det behövs. Du har mycket god förmåga att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du både vill och kan arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval så därför välkomnar vi din ansökan snarast möjligt, dock senast 17/12. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemanning- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kungsörs Vårdcentral

Placering

Kungsör

Kontaktperson

Kungsörs Vårdcentral AB

Ansök via mejl