Sjuksköterska

Doktor.se Njurunda Vårdcentral · Sundsvall · Ansök senast 12 aug. (23 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Doktor.se strävar efter att bli det självklara valet vid första vårdkontakt och arbetar för att göra primärvården tillgänglig för alla. Vår ambition är att bli en av landets största digifysiska vårdgivare med målet att alltid ge rätt vård på rätt plats i rätt tid.

Till Doktor.se Njurunda Vårdcentral söker vi nu en sjuksköterska som är intresserad av att vara med och utveckla primärvården och uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö där du får chans att påverka samt bidra med initiativ och nytänkande.


Om rollen

Som sjuksköterska på Doktor.se Njurunda Vårdcentral arbetar du patientbaserat och evidensbaserat samt är professionell i ditt bemötande och värnar om att sätta patienten först. På sikt kommer du även att få möjlighet att vara med och utveckla primärvården genom att arbeta med digifysiska processer.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Sedvanligt mottagningsarbete
  • Telefonrådgivning
  • Akuta patientflöden


Om dig

Vi söker i första hand dig som är utbildad diabetessjuksköterska.

Du som söker är nytänkande, serviceinriktad och kommunikativ. Du är van att arbeta i team såväl som självständigt. Vidare tror vi att du är trygg i din yrkesroll, är positiv till nya utmaningar och har ett stort engagemang. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och meriterande är om du också har erfarenhet av primärvården.


Vi erbjuder dig

Hos oss får du en arbetsplats att utvecklas på, fenomenala kollegor och att bli en del av en växande vårdkoncern med många kontaktytor. Tillsammans skapar vi härlig teamkänsla, fin gemenskap och stark kultur!

Vi erbjuder dig också:

  • Kollektivavtal
  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag


Mer praktiska detaljer

  • Önskad start är så snart som möjligt, men självklart tar vi hänsyn till din uppsägningstid och önskemål
  • Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid/deltid med inledande provanställning


Kan det vara dig vi söker?

Kul, då ser vi fram emot din ansökan! Vi jobbar med löpande urval, så vänta inte med din ansökan utan skicka gärna in den redan idag – allt du behöver göra är att bifoga ditt CV och svara på några urvalsfrågor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Doktor.se Njurunda Vårdcentral

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Doktorse Nordic AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons