Sjuksköterska till Sunderby

Randstad · Luleå

·

Ansök senast 31 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Randstad Care söker efter sjuksköterska som vill arbeta inom slutenvården i Sunderby.

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska.

Vi på Randstad Care strävar efter att alltid ha nöjda och välmående konsulter. Med täta uppföljningar och nära dialog ser vi till så att du som anställd hos oss alltid känner dig trygg. Vi erbjuder våra konsulter konkurrenskraftiga villkor, vilket bland annat innefattar högre lön, flexibilitet, kollektivavtal, friskvårdsersättning, försäkringar och pension. Hos oss har du en dedikerad konsultchef som förstår din kompetens och dina önskemål.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ansvarsområden

Behov finns bla inom kirurgi, stroke, intermediär covidvård samt akutsjukvård. Välj själv vilken avdelning du vill arbeta på.

Arbetstider

Dag/kväll/natt omgående tom 2020-02-28.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2021-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För information: Jainaba Jagne +46723843011 alt  jainaba.jagne@randstad.se

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Luleå

Kontaktperson

Randstad AB

Vid ansökan:Ange referens 201329569 i din ansökan