Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska till natten

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 1 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en nattsjuksköterska till ett team med några av Malmö stads mest erfarna sjuksköterskor. Vi söker dig som delar vårt synsätt att varje dag är viktigast! I mötet med våra medmänniskor är hänsyn och respekt lika viktigt som rutiner och yrkeskunskaper. För oss är varje individ viktigast. Vi kommer många nära inpå livet. Och när varje dag är viktigast gör vi skillnad för varje individ.

Vill du jobba med ett härligt gäng kollegor med möjlighet att utvecklas och kunna vara kreativ i din yrkesutövning? Vill du att din kompetens och erfarenhet värderas och trivs du med att arbeta självständigt där du ibland möter utmanade situationer som du behöver finna en lösning på? Då är den här tjänsten passande för dig. Vi sitter i fina lokaler, på Olof Palmes plats 1, nära kollektivtrafik och stadens puls.

Arbetsuppgifter

Arbetet består både av planerade samt akuta insatser. Som sjuksköterska på natten bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. I arbetet ingår även att handleda och delegera övrig omvårdnadspersonal som är anställda av staden och som behöver stöd under natten.

Malmö stads nattsjuksköterskor tillhör en central organisation bestående av kvalificerade sjuksköterskor och distriktssköterskor som tillsammans arbetar mot hela Malmö stad. På varje arbetspass tjänstgör normalt sju sjuksköterskor. Roterande ansvarar två utav dessa för telefonrådgivning till omvårdnadspersonal vid stadens särskilda och ordinära boenden och planerar och fördelar även arbetet för de övriga sjuksköterskorna under nattens gång.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Tjänsten passar dig som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete.

Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Tjänsten passar dig som är lugn, metodisk och har god samarbetsförmåga i alla led, även när utmanande situationer uppstår. För oss är det även viktigt att du tycker det är spännande med ny teknik då vi ständigt strävar mot att utveckla och underlätta verksamheten.

Vi kör bil i tjänsten, så du behöver ha B-körkort.

Om arbetsplatsen

Arbetstiden är förlagd mellan 21:30 och 07:30 och du har arbetstidsförkortning så att du arbetar 34,33 på en heltidstjänst.

Vi som arbetar i förvaltningen tycker att vi har ett av Sveriges viktigaste jobb: att ta hand om dem som behöver stöd. Vi ska hjälpa till med det som är svårt på grund av sjukdom och ålderdom. Vårda det sjuka, ta tillvara det friska och göra människors vardag enklare och bättre. I någons hem eller på ett boende.

Kopiera länken nedan för att få en liten inblick i hur en natt hos oss kan se ut:

https://www.facebook.com/watch/?v=372433230772284

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta som nattsjuksköterska:

https://malmo.se/Tidningen-Spaning/Artiklar-Spaning/2020-04-07-Nattens-raddare-ar-alltid-redo.html

https://malmo.se/Jobb/Verksamhet/Halsa-vard-och-omsorgsforvaltningen/Jobba-som-sjukskoterska.html?fbclid=IwAR3_xOhHQdnpPPlUUroISD1r9mpLD6BJbAID24ryiuaqPAYXRbhSY03zdE

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister.

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.


Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Silvia Marinkovic Vejzovic

072-3936634

Dela jobbannonsen

Anmäl annons