Sjuksköterska till Laro mottagning

Laro Psykiatri Sverige AB · Ystad

·

Ansök senast 5 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Leg. Sjuksköterska

Arbetsort

Ystad

Typ av jobb

Heltid

Sjuksköterska till Laro mottagning

LARO-mottagningens verksamhet bygger på Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om Läkemedelsassisterad rehabilitering vid opioidberoende.

Vårt uppdrag innebär ett medicinskt helhetsåtagande för patienternas behandling som innefattar diagnostisering, psykologisk och farmakologisk behandling, koordinering och planering av vård. Vi arbetar i nära samarbete med socialtjänst och andra myndigheter.

LARO-mottagningen ingår i Vårdval Skåne.

Vi välkomnar nu en ny sjuksköterska till vårt team. Som sjuksköterska är du en del i teamet och tillsammans med övrig personal på mottagningen ansvarar du för dina patienters behandling och vårdplaner. I din yrkesroll ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom vuxenpsykiatrisk beroendevård vilket exempelvis innebär bedömning av patienter, provtagning och läkemedelshantering.

Förutom den farmakologiska behandlingen arbetar vi också med motiverande samtal, återfallsprevention, KBT,samt samverkan med bland annat socialtjänst, kriminalvård, försäkringskassa och arbetsförmedling utifrån patientens behov.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. Tjänsten avser en tillsvidareanställning och vi tillämpar provanställning.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du specialistutbildning i psykiatri ser vi det, precis som kunskap och erfarenhet av beroendevård som meriterande.

Som person är du driven, engagerad och har god organisationsförmåga. Du är flexibel och noggrann i ditt arbetssätt samt har förmåga att göra prioriteringar i dina arbetsuppgifter. Vidare är du trygg och stabil i din yrkesroll och är van vid att arbeta självständigt, men har också god samarbetsförmåga, då vi arbetar i team.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Laro Psykiatri Sverige AB

Placering

Ystad

Kontaktperson

Laro Psykiatri Sverige AB

Ansök via mejl