Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska till längre uppdrag på psykiatriavd. i Umeå

Sjuksköterska till längre uppdrag på psykiatriavd. i Umeå

Centric Care · Umeå · Ansök senast 31 okt. (30 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en erfaren och trygg sjuksköterska till ett bemanningsuppdrag på en rättpsykiatrisk vårdavdelning i Umeå. Avdelningen består av 14 vårdplatser, säkerhetsklass två. Avdelningen har tre patientgrupper: patienter som är dömda till vård, patienter i akut psykiatrisk försämring som kommer från häkte eller kriminalvård samt patienter som tillhör allmänpsykiatrin och som är i behov av högre säkerhetsklass. 

Behov finns från 1 oktober till och med 31 december. Tjänstgöring; dag, kväll samt helg. Kontinuitet genom hela uppdraget är förstås önskvärt men även du som kan arbeta delar av perioden är varmt välkommen in med din ansökan. Vi kan hjälpa till med resa samt boende vid behov. 

DINA ARBTSUPPGIFTER
Som sjuksköterska arbetar du bland annat med vårdplanering, medicindelning, bedömning psykiskt mående, ställningstagande till åtgärd. Under helg och kväll arbetar du ensam som sjuksköterska tillsammans med 2-3 skötare på varje arbetspass. 

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom psykiatri och har minst två års erfarenhet av psykiatrisk heldygnsvård. Även grundutbildad sjuksköterska eller annan specialistutbildning med ovan erfarenhet är aktuell. Genomgått A-HLR utbildning (med årlig repetition).
Du bör ha erfarenhet av att arbeta ensam som sjuksköterska kvällar och nätter. Erfarenhet av journalsystem NCS Cross är önskvärt, men inget krav. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!
Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Care

Placering

Umeå

Kontaktperson

Centric Care AB

Dela jobbannonsen