Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska till Myndighetsavdelningen

Malmö stad · Malmö · Ansök senast 7 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska arbetar du med att skapa förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt efter sjukhusvistelsen.
Tillsammans med dina kollegor planerar ni för hemtagning vilket kan innebära digitalplanering, personliga möten på sjukhuset eller telefon/ Skypeplaneringar.
Samverkan med interna och externa verksamheter förekommer dagligen.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du träffar patienter med många olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer.

Kvalifikationer

Vi söker nu efter en legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet i kommunal hemsjukvård eller inom slutenvård/primärvård.

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom kommunal verksamhet med SVU processen och/eller är specialistutbildad inom relevant område ser vi det som meriterande.
Det är även meriterande om du har erfarenhet av Procapita dokumentationssystem.

Som medarbetare har du en god samarbetsförmåga och är flexibel, där du enkelt kan förhålla dig till ändrade omständigheter i arbetet. Du ska vara lösningsfokuserad samt aktivt ta del i vår verksamhet. Vi förutsätter att du intar ett serviceinriktat förhållningssätt, är lyhörd och visar intresse och förståelse för andra människor.

Då arbetet innefattar en stor del kommunikation och dokumentation är det nödvändigt att du har god datorvana. Det är ett krav att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift.

I arbetet behöver vi ta oss runt med bil eller cykel, därför är det mertierande om du kan cykla och/eller har körkort för manuellväxlad bil.

Om arbetsplatsen

Vi i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg Malmö behöver dig!

Myndighetsavdelningen i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är organiserad i tre enheter varav en ansvarar för samverkan och planering vid utskrivning från slutenvården samt uppföljning av korttidsbeslut. I dagligt tal kallar vi oss SVU, en förkortning av 'samverkan vid utskrivning från sjukhus'.

Enheten består av tre sektioner med tvärprofessionella team innefattande biståndshandläggare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter/ sjukgymnaster och assistent. Professionerna i teamet beslutar utifrån sina uppdrag om behov av bistånd enligt Socialtjänstlagen (SoL) och insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen (HSL).

Sedan januari 2020 finns vi i nya, renoverade lokaler som är centralt placerad i Malmö med goda kollektiva förbindelser.

Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Malmö stad

Placering

Malmö

Kontaktperson

Elvira Nukic

070 85 60 797

Dela jobbannonsen

Anmäl annons