Sjuksköterska till Katrineholm - långt uppdrag

Centric Care AB · Katrineholm

·

Ansök senast 23 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är sjuksköterska och som vill ha ett lite längre uppdrag i vår! 
För en av våra kunders räkning söker vi nu dig som vill jobba på vårdavdelning med inriktning stroke och medicin. Uppdraget sträcker sig från aug till januari och schema kan diskuteras. 

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning med inriktning medicin och stroke. 

 
DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet samt erfarenhet av vårdavdelning. Du bör vara trygg i din roll som konsult och tycka om att samarbeta med olika typer av människor.


OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Care AB

Placering

Katrineholm

Kontaktperson

Centric Care AB