Sjuksköterska till HVS omgående i Bengtsfors kommun

Centric Care AB · Bengtsfors

·

Ansök senast 11 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM UPPDRAGET

För vår kunds räkning söker vi nu en sjuksköterska för ett uppdrag på HSV eller boende omgående. Tjänsten finns i Bengtsfors kommun och utgår från dag-, kvällstid och helg till att börja med februari ut. Eventuellt kan uppdraget förlängas då kommunen troligtvis kommer behöva hjälp med vaccinationer. 

Erfarenheter av journalsystem Procapita är meriterande. 

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska. 
 
DIN PROFIL

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har minst två års yrkeserfarenhet.
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Care AB

Placering

Bengtsfors

Kontaktperson

Centric Care AB