Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska till Beroendecentrum avd 65 Falun

Sjuksköterska till Beroendecentrum avd 65 Falun

Region Dalarna · Falun · Ansök senast 25 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Vill du vara med vid omorganisation av psykiatrins heldygnsvård och utveckling av framtidens psykiatri och beroendevård? Länsvuxenpsykiatrin Falun och Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin, med ansvarar för psykiatrisk akutvård, slutenvård, beroendevård samt specialistvård för patienter med ätstörningar. Vi är en klinik där både patienter och medarbetare står i focus. Vi strävar efter att tillsammans skapa en personcentrerad vård av hög kvalitet. Vår vision är att ge patienterna bästa möjlighet att tillfriskna och undvika onödig tid inom slutenvården. Visionen innefattar en arbetsplats där medarbetare trivs, utvecklas inom sin yrkesroll och som person. Vi arbetar enligt evidens och beprövad erfarenhet samt med regelbundna utbildningar.

Sjuksköterska till Beroendecentrum avd 65 Falun

Arbetsuppgifter

Avdelning 65 Falulasarett är en del av beroendecentrum. Avdelningen har 10 vårdplatser och en egen akutmottagning specialiserad på beroendevård där behandlingen i huvudsak är inriktad på abstinensbehandling av riskabstinenser. Avdelningen arbetar med ett motivationsprogram som bidrar till att motivera patienterna till att genomföra en förändring gällande sin substansberoendeproblematik. Till Beroendecentrum hör även en LARO mottagning för patienter med opioidberoende.

På avdelningen arbetar man i team kring patienten bestående av skötare, sjuksköterska och läkare. Tillgång finns till kurator, psykolog och arbetsterapeut genom klinikens behandlingsteam. Gott samarbete med kommunernas socialtjänst, primärvården och psykiatrins öppenvård är en framgångsfaktor i arbetet. Hos oss på psykiatrisk kliniken får man möjlighet att vårda människan utifrån ett holistiskt helhetsperspektiv där personalen som ett team möter de utmaningar som finns kring människor som befinner sig i en akut kris. Vi erbjuder vår personal handledning och introduktion utifrån individens behov.

"Det handlar om att bygga upp ett förtroende. Man får verkligen använda alla sina kunskaper. Det är ett stimulerande arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Man lär sig ständigt nya saker och det är utvecklande. Det bästa med jobbet är patientmötena och möjligheten att få bidra till stabilitet och tillfrisknande vilket gör oss stolta över våran arbetsplats och bidrar till att vi trivs så bra" - Sjuksköterska, allmänpsykiatriska kliniken Falun

Arbetstiderna består av dag/kväll och var 3:e helg.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser att du som söker är engagerad och har ett genuint intresse för att vårda och behandla patienter med psykisk ohälsa och beroendeproblem. Du bör särskilt vara intresserad av samarbetsfrågor, kunna ta stort eget ansvar och ta egna initiativ. Det är meriterande om du har vidareutbildning inom psykiatri eller erfarenhet av arbete inom psykiatri/beroendevård.


Ansökan

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Fackliga kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Falun

Kontaktperson

REGION DALARNA

Dela jobbannonsen

Anmäl annons