Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska till bemanningsuppdrag inom kommunal sjukvård i Borlänge

Sjuksköterska till bemanningsuppdrag inom kommunal sjukvård i Borlänge

BONLIVA AB · Falun · Ansök senast 31 jan.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du mer flexibilitet i vardagen och är redo att ta nästa steg i karriären? Vi söker nu dig som är leg. sjuksköterska för flera olika uppdrag inom vårdcentral, hemsjukvård, LSS, SÄBO, HSV samt elevhälsan i och runt Borlänge samt angränsande kommuner. Vi har uppdrag med flexibel start för dig som vill arbeta heltid, deltid eller ströpass.


UPPDRAG & PERIOD

Vi har löpande tillsättning av flera tjänster inom kommunal sjukvård med flexibla start- och slutdatum enligt överenskommelse med dig, Bonliva samt den beställande verksamheten. Varierande arbetstider beroende på uppdrag - dag/kväll/natt/helg kan vara aktuellt beroende på dina önskemål.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du sedan tidigare har minst 2 års erfarenhet av kommunal sjukvård. Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i språk och skrift i det svenska språket. Vi ser även att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga samt ansvarskänsla.


VARFÖR BONLIVA?

☼ Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.

☼ Behjälplig med resor och boende om du bor på annan ort

☼ Hög marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.

☼ Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.

☼ Förmåner genom 'Bonliva Benefits' med rabatter och erbjudanden på hundratals hotell, gymkedjor och restauranger.


ANSÖKAN

Ansök direkt via länken så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.


ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN

När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson.


OM OSS

Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom alla vårdspecialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BONLIVA AB

Placering

Falun

Kontaktperson

Bonliva AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons