Sjuksköterska till ASIH Familjeläkarna Barkarby

Familjeläkarna i Barkarby · Järfälla

·

Ansök senast 19 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

ASIH Familjeläkarna söker nya medarbetare eftersom verksamheten växer. Vi söker en sjuksköterska som vill jobba i vårt team beläget i BARKARBY.


Vi söker dig som vill arbeta med avancerad sjukvård i hemmet; ett självständigt och stimulerande arbete med fokus på god omvårdnad och symtomlindring, t ex under pågående onkologisk behandling eller under livets sista tid. Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat team med läkare, sjuksköterskor, arbets- och fysioterapeut, dietist och kurator.


Som sjuksköterska i avancerad hemsjukvård medverkar du till att patient och närstående blir delaktiga i vården och att de ska känna sig trygga i hemmet under en period av svår sjukdom. Vården ska tillgodose fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov.


Din Profil

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för vård i patientens hem. Du är positiv, initiativrik, flexibel och känner dig säker i din yrkesroll. Du ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Det är meriterande att ha erfarenhet av hemsjukvård eller avancerad sjukvård i hemmet men vi söker även dig som är nyfiken på att jobba med framtidens sjukvård.


Adekvat specialistutbildning är meriterande, t ex i onkologisk vård, i palliativ vård eller som distriktssjuksköterska.


Vi erbjuder

Ett omväxlande och självständigt arbete med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i patientens hem.

Anställning: heltid, 37 tim/vecka, dag- och kvällspass samt var tredje helg. Provanställning i sex månader.


Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB bedriver bland annat vårdcentraler, mödravård, barnavårdscentraler, hemsjukvård, ASIH-verksamhet och hospice. Våra ledord är arbetsglädje och energi, patientens nöjdhet och trygghet samt medicinsk excellens.


Familjeläkarna är ISO-certifierade.


Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care och planerar vården i verktyget Mobil Klinik.


Körkort är ett krav.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Familjeläkarna i Barkarby

Placering

Järfälla

Kontaktperson

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens sjuksköterska i din ansökan