Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska till allmänpsykiatriska mottagningen enhet 2, Växjö

Sjuksköterska till allmänpsykiatriska mottagningen enhet 2, Växjö

Region Kronoberg · Växjö · Ansök senast 19 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län". Specialistpsykiatrin barn, unga och vuxna bedriver en modern och specialiserad psykiatrisk vård i samverkan med närstående och andra vårdgivare. En god arbetsmiljö med motiverande och kompetenta medarbetare är en förutsättning för att vi ska lyckas med vårt uppdrag. Verksamheten är organiserad i vårdenheter där personalen kan arbeta i heldygnsvård, öppenvård, dagsjukvård, mobilt team och få följa patienten i hela vårdkedjan. I omvårdnadsarbetet utgår vi från ett personcentrerat förhållningsätt, där vi alltid strävar efter att sätta patientens behov i centrum. Inom allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningen enhet 2 behandlas patienter med personlighetsstörning, ätstörning, neuropsykiatrisk problematik samt patienter med suicidrisk. Har du klinisk erfarenhet som sjuksköterska i minst 1 år, ges du möjlighet att söka betald vidareutbildning till specialistsjuksköterska inom psykiatrisk vård.

Arbetsuppgifter
Hos oss arbetar du såväl enskilt som i team. Du är vanligtvis fast vårdkontakt för ett antal patienter och ansvarar för samordning, planering och kontakter med patientens nätverk. l arbetsuppgifterna ingår bland annat enskilda samtal, leda gruppverksamhet, läkemedelsuppföljning och rådgivning via Tele Q. Du kommer även att arbeta med hembesök för bedömning, uppföljning och behandling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Meriterande är om du har specialistutbildning i psykiatri alternativt erfarenhet av arbete inom psykiatri. Vi värderar en MI-utbildning högt, men det är inget krav. Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och bidrar till ett gott arbetsklimat. Som person är du flexibel och har lätt för att ställa om till rådande situationer och tycker om när din dag är innehållsrik och varierande. Det är även viktigt att du har en trygghet i din profession och vana av att arbeta självständigt och kan göra egna bedömningar. B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Kronoberg

Placering

Växjö

Kontaktperson

Erik Pettersson

0767-207933

Dela jobbannonsen

Anmäl annons