Sjuksköterska till äldreboende i Tierp!

Stellacura AB · Tierp

·

Ansök senast 4 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker efter en duktig sjuksköterska för ett uppdrag på ett särskilt boende i Tierp. Du ansvarar tillsammans med övriga kollegor för omvårdnaden av de boende på äldreboendet, medicinhantering, läkarronder, dokumentation och övriga sedvanliga arbetsuppgifter för ett äldreboende.

Uppdraget är mellan 5/2 - 31/3. Uppdraget är heltid med arbetstid främst dagtid men även några kvällar och en helg under uppdragsperioden.

Kontakta oss för mer information om uppdraget och vad vi kan erbjuda för din del!

StellaCura AB är bemanningsföretaget med en familjär känsla och som satsar helhjärtat på vad vi gör bäst, nämligen att hitta de bästa konsulterna som kan hyras ut för uppdrag inom sjukvården. Företaget drivs av två ägare som tillsammans har mer än 19 års erfarenhet från bemanningsbranschen. Vi arbetar med uppdrag för läkare och sjuksköterskor hos kunder inom Sveriges landsting, kommuner samt privata vårdgivare. Vi kan erbjuda uppdrag både på lång- och kort sikt samt allt ifrån enstaka pass till långa uppdragsperioder. Som konsult har du möjlighet att bredda din erfarenhet och kontaktnät genom att du får ta del av olika kliniker och sjukhus i Sverige. Du kan välja att arbeta som anställd eller som underleverantör via ditt egna bolag. Kvalité genomsyrar vårt arbetssätt så att både uppdragsgivarna och konsulterna upplever ett gott samarbete med hög grad av service och personlig kontakt.

Läs mer om StellaCura på www.stellacura.se eller våra företagssidor på Facebook och LinkedIn.

Rekryteringsarbetet sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stellacura AB

Placering

Tierp

Kontaktperson

StellaCura AB

Ansök via mejl