Sjuksköterska sökes till Villa Vikhem i Staffanstorp

Vardaga · Staffanstorp

·

Ansök senast 30 sep. (1 dag kvar)

Nu söker vi på Villa Vikhem en sjuksköterska för arbete dagtid. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 2020-09-30, vi rekryterar löpande.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
  • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
  • Förmånsportal med rabatter och förmåner
  • Coachande och stöttande chefer nära dig
  • Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
  • Karriär- och utvecklingsmöjligheter
  • Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
  • Kollektivavtal
Om rollen

I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och fysioterapeut. Ni arbetar tätt ihop och skapar och bibehåller goda relationer med de boende, anhöriga och uppdragsgivare. Tillsammans har ni i uppgift att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver.
Din roll i teamet är att handleda i omvårdnaden och ansvara för att medicinska ordinationer följs. I övrig genomför du regelbundet riskbedömningar och uppföljningar i syfte att utveckla vår kvalitet i verksamheten enligt Vardagas koncept.

Om Villa Vikhem

Villa Vikhem är ett nybyggt äldreboende i Vikhemsområdet i Staffanstorp som under hösten 2019 slog upp portarna. Vi vänder oss främst till personer med kroppsliga besvär och erbjuder en omsorg som utgår från just deras behov i nybyggda, moderna lokaler.

Villa Vikhem ligger omgivet av en fin trädgård, mitt emot en allmän lekplats, i det växande området Vikhem. Goda möjligheter till träning utmärker boendet. Här finns fina träningslokaler inomhus och ett utegym samt personlig tränare (PT). Utevistelse är ett stort fokus hos oss.

Villa Vikhem består av 60 platser, 20 platser per plan.

Man är varmt välkommen att ta med sin hund, katt eller annat husdjur när man flyttar in på de platser på plan 1 och 2 som är särskilt boende platser.

På plan 3 finns det korttidsplatser och växelvårdsplatser.

På Villa Vikhem arbetar tre sjuksköterskor, du arbetar dagtid måndag-fredag samt var tredje helg. Arbetstiderna varierar inom spannet kl 7 - 17.

Din erfarenhet och kunskap

Vi önskar att du:

... tycker om att möta människor i olika situationer.
... är ansvarsfull och driftig.
... är professionell och pedagogisk.
... trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.
... är självständig och kan ta beslut utifrån dina egna bedömningar.
... är van att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det är meriterande med erfarenhet av korttid/växelvård eller motsvarande.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Snarast
Sista ansökningsdag: 2020-09-30, vi rekryterar löpande
Har du frågor? Kontakta gärna: helen.frennemarkhallo@vardaga.se. Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Vårdförbundet, Hampus Kalpakas,
Mobil: 076-621 73 30,
Mail: vardforbundet@ambea.se


Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vardaga

Placering

Staffanstorp