Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska på bemanning

PersonalExpressen AB · Ängelholm · Ansök senast 31 mars

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På PersonalExpressen bemannar vi med professionell, ambitiös och jordnära vårdpersonal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att den vårdpersonal vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.


Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av att arbeta samt utvecklas tillsammans med oss på PersonalExpressen över en längre tid - vi älskar samarbeten och strävar alltid efter långvariga relationer yrkesmässigt. Vi upphandlar med en rad kommuner och regioner i Sverige samtidigt som vi samarbetar med en lång rad välskötta och trivsamma privata verksamheter. Därmed kan vi erbjuda en stor variation av arbetsplatser och uppdragsgivare med primärt utgångsläge i att vi ska hitta en arbetsplats där just du trivs, känner att du utvecklas och vill vara kvar på. Utöver det breda utbudet av arbetsplatser att välja på erbjuder vi givetvis mycket goda arbetsvillkor i övrigt såsom en bra timlön - det tycker vi att du som arbetar som sjuksköterska hos förtjänar och har rätt till.


På PersonalExpressen är vår uttalade målsättning att du som börjar arbeta tillsammans med oss ska trivas så pass bra att du är stolt över din arbetsplats och gladeligen rekommenderar oss till andra. Med det utgångsläget i vårt arbete anser vi oss vara ödmjuka, lösningsorienterade och genuint trevliga att vara i kontakt med - något vi givetvis hoppas att du kommer att känna av framöver efter det att du ansökt in till att börja arbeta tillsammans med oss. I PersonalExpressens ledning har vi vidare över 10 års erfarenhet av att driva olika former av verksamheter med offentlig sektor som kund och vårdsektorn ligger oss således mycket varmt om hjärtat.


Hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag eller ring till oss på 08- 128 555 00 om du har några frågor eller funderingar. Med detta sagt tror och hoppas vi att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss - vi ses och hörs inom kort!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PersonalExpressen AB

Placering

Ängelholm

Kontaktperson

PersonalExpressen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons