Sjuksköterska natt i SDF Centrum

Göteborgs Stad · Göteborg

·

Ansök senast 2 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Centrum är en av Göteborgs tio stadsdelar. Stadsdelen Centrum ligger i centrala Göteborg och omfattar Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, inom Vallgraven, Stampen samt Heden. I Centrum bor ungefär 62 000 invånare i en stadsmiljö med närhet till både parker, natur, kultur och evenemang. Hos oss arbetar vi för att göra Centrum till ett attraktivt område att växa upp, bo, arbeta och åldras i. Tillsammans formar vi Göteborgs framtid. Vårt mål är att ordna en bra vardag för alla göteborgare. Det vi gör har stor betydelse för många. Vill du bli en av oss?Arbetsuppgifter
Nu behöver vi dig i vårt goa gäng som jobbar natt inom Hemsjukvården i stadsdelen Centrum!

I vårt natt- team bedriver vi en fin vård för de mest sjuka, vi arbetar personcentrerat och ser helheten. Hos oss arbetar du som sjuksköterska med bedömningar och behandling av patienten i dess hem.
Du erbjuds ett utvecklande jobb i en spännande organisation. På vår arbetsplats bryr vi oss om varandra och arbetar tillsammans för att ge en god och säker vård.

Som sjuksköterska på natten i Centrum arbetar du självständigt men tillsammans med en till två kollegor. Ni har ansvar för patienter i ordinärt boende, ASIH, särskilt boende och BMSS-boenden i stadsdelen.

Vi utgår vi från vårt kontor i nyrenoverade lokaler på Skånegatan 9A. Arbetsplatsen ligger centralt med goda kommunikationsmöjligheter.

Vårt behov är att du är trygg i din yrkesroll, vi anpassar introduktionen efter dina behov.

Anställningen är en tillsvidare anställningen ca:78% men sysselsättningsgraden kan diskuteras. Att jobba natt öppnar upp för att få mer ledig tid, eftersom du har en kortare veckoarbetstid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom kommunal hälso- och sjukvård.
Att sätta personen/patienten i centrum är självklart för dig och du tycker det är roligt att utveckla och förbättra vården, det är viktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll då ni är färre som arbetar på natten.

Du trivs med samverkan och att ha många kontaktytor i syfte att göra skillnad för patienten samt har förmåga att arbeta självständigt. Du anpassar din kommunikation efter mottagare och situation. Du lyssnar in och skapar förståelse för de människor du möter i din yrkesroll i syfte att tillgodose deras behov.

Du visar engagemang i ditt arbete och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policys och riktlinjer. Du har en positiv attityd och kan prioritera om arbetet vid behov. Du förstår vikten av tydlig samt relevant dokumentation och kommunikation.

Eftersom en stor del av arbetet handlar om att besöka patienter i deras hem, ställer tjänsterna krav på B-körkort.

Vi intervjuar löpande under annonstiden så ansök redan idag
Har du frågor eller funderingar tveka inte att ringa Sandra, enhetschef för natten.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Som medarbetare i
- Göteborgs stad jobbar du för en bra och meningsfull vardag för alla göteborgare.
- i stadsdelen Centrum har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.
- Göteborgs stad får du via vår förmånsportal välja vilka förmåner du vill ta del av, från friskvårdsbidrag, cykelbidrag till förmånligt avbetalning av västtrafikkort till andra rabatter och erbjudanden.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Göteborgs Stad

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Sandra Benjaminsson

031-3657683