Sjuksköterska, mobila närsjukvårdsteamet

Region Värmland · Torsby

·

Ansök senast 6 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Sjukhuset i Torsby är en trivsam arbetsplats som har flera fördelar, som bland annat närhet, korta beslutsvägar, effektivitet, tillgänglighet och kvalité. Under öppenvårdsmottagningen finns alla planerade specialistmottagningar och mobila team samlade, med cirka 35 medarbetare. Mobila Närsjukvårdsteamet startade januari 2019 och är organiserat under medicinkliniken. Teamet erbjuder specialistvård i hemmet till patienter med stort vårdbehov. Arbetssättet kräver ett väl fungerande samarbete mellan kommun, sjukhus och primärvård. Teamets upptagningsområde är för patienter i Norra Värmland. Teamet består av läkare och sjuksköterskor. Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag.

 

Sjuksköterska, mobila närsjukvårdsteamet

Arbetsuppgifter

Du och dina kollegor ansvarar för ett välfungerande, nära samarbete för patienten. Den primära arbetsuppgiften är att planera och utföra patientens vård tillsammans med teamet, kommunens hemsjukvård och patienten själv. Arbetsuppgifterna ska vara effektiva och omvårdnadsfokuserade och bidra till att våra patienter ska få den bästa vården utifrån symtom och behov. Vi värnar om ett gott medarbetarklimat och uppmuntrar till frågor och ständig utveckling av verksamheten.

 

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker en legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet.  Vi ställer krav på språkkunskap likvärdig svenska C1 eller högre. Körkort B är ett krav då arbetet innebär resor i tjänsten.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Att du har ett intresse av att vara med och utveckla vården av svårt sjuka patienter i hemmet. Ett mobilt arbetssätt ställer krav på självständighet,  flexibilitet samt god samverkan.  Ett bra bemötande samt ett positivt förhållningssätt ser vi som viktiga egenskaper. Vill du tillhöra vår härliga arbetsgrupp? Vill du bidra med din erfarenhet och lära dig nya saker? Då är du varmt välkommen in med din ansökan till oss.
 

 

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se/berattelser

Facklig företrädare för Vårdförbundet nås via växeln 010-831 50 00

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Torsby

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Vid ansökan:Ange referens 40:2020:506 i din ansökan