Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska med laborativ erfarenhet till Equalis

Academic Work · Uppsala · Ansök senast 9 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

"På Equalis är du med i ett viktigt arbete genom att bidra till att vården i Sverige håller en hög kvalitet, är jämlik och patientsäker". Så säger läkaren Mathias Karlsson som är VD på Equalis, ett företag som arbetar med extern kvalitetssäkring av svensk sjukvård. Vill du också bidra till en jämlik vård som håller vad den lovar när vi behöver det som mest? Equalis söker just nu en programkoordinator till deras medicinska externa kvalitetssäkring. Sök rollen redan idag!

Information om uppdraget

När man kliver innanför dörrarna hos Equalis slås man direkt av den trevliga stämningen! Här får du en arbetsplats i ljusa och fräscha lokaler tillsammans med ett team som verkligen trivs ihop. Företaget har både en egen idrottsförening och hittar på olika aktiviteter tillsammans.

På den aktuella avdelningen jobbar i dagsläget 11 programkoordinatorer, vilka alla arbetar självständigt med projekt från start till slut. Det kommer även du göra efter en gedigen introduktionsperiod där du får samla på dig bred kunskap från dina närmaste kollegor. Mathias, som är VD, har som ambition att du ska kunna styra detaljerna i dina projekt på egen hand men finns såklart som stöd när det behövs! Som junior i rollen får du även gå nära en senior programkoordinator med lång erfarenhet för att få ta del av dennes kunskaper. Utöver det interna stödet har Equalis medicinska rådgivare i form av expertgrupper, dessa fungerar som bollplank i projekten. I rollen kommer du rikta in dig mot akutmedicin.

Dina projekt börjar med att du laborerar så att prover kan skickas ut till vårdgivare för analys. Efter detta får du tillbaka provsvaren för att säkerställa resultatet av analyserna. Eftersom du får arbeta med projektens alla delar på egen hand så har du alla möjligheter att följa kundernas utveckling, både under projektens gång och över tid.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Databearbetning och sammanställning av rapporter
  • Upprätthålla tät kundkontakt samt hålla dialog med expertgrupperna som finns på plats ute hos kund
  • Sammanställning av utbildningsprogram ca två gånger per år
Vi söker dig som
  • Har en sjuksköterskeutbildning
  • Har erfarenhet av att arbeta i labb
  • Har erfarenhet av patientnära diagnostik
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du självgående då du har eget ansvar för dom projekt du tar dig an. Du har lätt att samarbeta då du kommer ha många olika kontaktytor samt en personlig mognad som gör att du kan anpassa dig till olika situationer och relationer.

Övrig information
  • Start: September
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Uppsala, Kungshörnet
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Equalis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Uppsala

Dela jobbannonsen

Anmäl annons