Sjuksköterska med kirurgikompetens Trollhättan höst

Sjuksköterska med kirurgikompetens Trollhättan höst

Centric Care AB · Trollhättan · Ansök senast 24 juli (1 dag kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Centric Care har varit en trygg och stabil arbetsgivare för bemanningssjuksköterskor sedan starten 2000. Som bemanningssjuksköterska spelar du en viktigt roll i den svenska sjukvården. Ditt uppdrag går ut på att stötta våra kunder under perioder då de behöver bemanna upp med extern personal. Som bemanningssjuksköterska kommer du att ha sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för den verksamhet du jobbar i. Din målsättning är att ge patienter god vård i tid, avlasta dina kollegor och bidra till en hållbar arbetsmiljö. 

Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg!

OM UPPDRAGET
v.23-34
Arbete dag, kväll och helg. 
 
DIN PROFIL
Leg. Allmänsjuksköterska med minst två års erfarenhet av arbete på kirurgiavdelning. 
Vana av journalsystem Melior, ELVIS och Orbit 5 är meriterande. 

Personliga kvalifikationer:
  • Självgående i ditt arbete och trygg i din profession, mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. För att trivas på avdelningen behöver du ha ett prestigelöst förhållningssätt och vara bekväm med att hjälpa till där det behövs.

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagen. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar jag kontakt med dig. 

Välkommen! 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Care AB

Placering

Trollhättan

Kontaktperson

Centric Care AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons