Sjuksköterska dagtid till Nyköping -långt uppdrag!

Centric Care AB · Nyköping

·

Ansök senast 9 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som vill jobba på dagkirurgsk avdelning i mysiga Nyköping. Uppdraget startar 210104- 210404 och arbetstiderna är måndag till torsdag 7-20.15, samt fredagar mellan 7-16. 

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och träffa nya kollegor från hela landet. Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 

Vid intresse ring oss redan i dag då uppdraget kan komma att tillsättas snabbt. 

 
DINA ARBETSUPPGIFTER

Avdelningen tar emot dagkirurgiska patienter från alla kliniker,  dvs kirurgen, urologen, ortopeden, kvinnokliniken, ÖNH, anestesin, tandkliniken och radiologiska kliniken och
patienterna är från 14 år.  Det är planerade återbesök från akuten, sk subakuta patienter samt kirurgiska och urologiska dagvårdspatienter, både planerade och akuta, som får hjälp med olika slags infusioner, urologiska instillationer, uppstart med sondnäring via PEG, SVF-patienter i utredningsfas eller för nutrition. Det är hela tiden ett levande flöde med olika behov som efterfrågas.

Det finns 18 vårdplatser men under en dag kan det passera mellan 20-25 patienter. Målet är att ha max 6 patienter per sjuksköterska och arbetspass.

 
DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska  med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Det är av stor vikt att du är trygg i din roll som sjuksköterska och att du klarar av självständigt arbete. Krav på kirurgisk kompetens. OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompentensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Centric Care AB

Placering

Nyköping

Kontaktperson

Centric Care AB