Jobbsafari är en del avschibsted logo

Sjuksköterska avdelning 26 Falun Basår erbjuds

Sjuksköterska avdelning 26 Falun Basår erbjuds

Region Dalarna · Falun · Ansök senast 26 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Avdelning 26 Medicinkliniken Falun söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Är du intresserad av att arbeta inom specialiteterna Neurologi/Stroke/Njurmedicin och vill vara med och utveckla vår verksamhet? Uppskattar du utmaningar och ett arbete med varierade uppgifter och tempoväxlingar?

Avdelning 26 är akutmedicinsk vårdavdelning indelad i 3 arbetsstationer. I vårdteamet ingår sjuksköterska, undersköterska, överläkare, underläkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och logoped. På avdelningen arbetar även samordningssjuksköterska, omvårdnadsledare och avdelningsfarmaceut som du jobbar tillsammans med. Det innebär att du alltid har någon du kan bolla frågor med och få stöd av i arbetet.

Vi erbjuder ett arbete i en utvecklande och utmanande verksamhet där du som ny medarbetare får en individuellt anpassad introduktion. Du erbjuds att delta i Medicinkliniken Faluns Basår. Som ny i yrket ger det dig en trygg start i yrkeslivet. Basåret innebär bland annat att du får avsatt tid för utbildning, praktisk träning och handledning. Som ny sjuksköterska på avdelning 26 tilldelas du en mentor som du har regelbundna samtal med under ditt första år på avdelningen. Är du sjuksköterska med yrkeserfarenhet men ny hos oss på Medicinkliniken erbjuds du att delta i valda delar av basåret. Vi tillämpar individuell schemaplanering.

Sjuksköterska avdelning 26 Falun Basår erbjuds

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 26 ansvarar du tillsammans med kollegor i vårdteamet för omvårdnaden av inneliggande patienter. Du inhämtar information om patienters tillstånd som är en del av underlaget i läkarnas bedömningar.

Övrig information

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Yrkeserfarenhet inom akutsjukvård eller rehabilitering av strokepatienter är meriterande.

- Du är en trygg, självgående person som tar ansvar för dina uppgifter

- I mötet med patienten har du ett empatiskt och serviceinriktat förhållningssätt

- Du har god samarbetsförmåga och har ett gott bemötande mot kollegor

- Du är strukturerad och kan prioritera

- Du har ett genuint intresse för att utveckla din kompetens inom omvårdnad och akutsjukvård

- Hos dig finns en ödmjuk attityd och du har ett etiskt förhållningssätt till din omvärld

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Låter det som att du skulle passa hos oss? Kom och träffa oss, så att vi får berätta mer!

Ansökan

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Fackliga kontaktuppgifter

Här hittar du kontaktuppgifter till våra fackliga organisationer.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Falun

Kontaktperson

REGION DALARNA

Dela jobbannonsen

Anmäl annons