SJR söker erfarna interima ekonomikonsulter till framtida samarbete - förutsättningslös ansökan

SJR · Stockholm

·

Ansök senast 18 dec. (25 dagar kvar)

Vi på SJR arbetar hela tiden med att utöka vårt nätverk med kompetenta konsulter inom ekonomi. Är du interim konsult och kan beskriva dig själv som okomplicerad, snabblärd och driven? Har du gedigen erfarenhet inom ekonomi och letar nu efter ditt nästa uppdrag? Då vill vi gärna träffa dig för att etablera en kontakt.

SJR söker, till vår interimsverksamhet, mycket erfarna ekonomer inom redovisning och controlling. Vi har just nu behov av bland annat controllers, seniora redovisningsekonomer, koncernredovisningsspecialister och ekonomiansvariga.

Som interim konsult kan du komma att snabbt fylla ut behov hos våra kunder under en tidsbegränsad period. Du kan komma att bli en del av ledningsgrupp, genomföra förändringsarbeten eller stötta befintliga chefer och medarbetare. Du har så pass mycket erfarenhet att du kan gå in i ditt uppdrag utan inlärningsperiod.

Lämplig bakgrund:

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi och som har gedigen erfarenhet inom ekonomiområdet. Du har arbetat minst 10 år inom ekonomi och vi ser att du har mycket god systemvana, inte minst i Excel. Har du dessutom erfarenhet av BI-system är detta klart intressant.

Som person är du en problemlösare med ett strukturerat arbetssätt. Du har god förmåga att hantera parallella uppgifter, du är prestigelös i ditt förhållningssätt till arbetsuppgifters komplexitet och du är van att på ett pedagogiskt sätt förklara för andra. Du är positiv och bidrar till en god stämning.

Vi ser gärna att du drivs av att göra skillnad och av att vara ett lag tillsammans med oss och våra kunder.

Din ansökan

Connecta med oss på sjr.se och lägg upp din CV eller maila för och boka ett möte med mig, Rebecca Persson. Ni når mig lättast på rebecca.persson@sjr.se. Vi återkommer till dig om vi ser att din profil kan passa vårt nätverk, samt att du inte redan träffat någon hos oss. Jag ser fram emot ett möte, i första hand digitalt, och förhoppningsvis ett framtida samarbete!

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Interim konsult

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

SJR

Placering

Stockholm