Site Planner

Nilsson & Mossberger AB · Landskrona

·

Ansök senast 8 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi en Site Planner till Landskrona

Är du en analytisk och lösningsorienterad person med ett intresse för att optimera processer och flöden med hjälp av planeringssystem? I denna utmanande roll kommer du ansvara för och utveckla sitens planering på medel- och lång sikt. En viktig del kommer vara valet och implementeringen av ett "Advanced Planning System" för att skapa förutsättningar för ökade produktionsvolymer. Du tillhör Supply Chain avdelningen och rapporterar till Supply Chain manager.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Uppföljning av prognostillförlitlighet samt produktionens uppfyllande av plan
  • Statistik- och scenarioanalys för att optimera planeringen
  • Parametersättning och val av optimal styrning för att nå lägsta totalkostnad och för att nå leveransservice enligt mål
  • Utveckla verktyg ihop med Produktionen och Global planning för att på bästa sätt använda våra resurser
  • Sitens representant för att utveckla Dynamics 365 och införa andra IT verktyg vid behov
  • Inventeringsansvarig samt drivande för att säkerställa korrekta saldon
  • Ersättare till inköp vid behov
  • Sitens representant för S&OP processen
Vi tror du har erfarenhet från en avancerad planeringsroll inom process- eller livsmedelsindustrin. Det kommer krävas en hög kompetens inom olika planeringsstrategier och lagerstyrning samt erfarenhet av Advanced Planning System för att lyckas. Personen vi söker har gedigna kunskaper inom ERP, MRP och WMS samt parametersättning. Förståelsen för hur ett system fungerar, hur olika delar av ett system påverkar varandra och hur det kan utvecklas är avgörande.

Du är en van affärssystemanvändare, erfarenhet av Dynamics 365 är en fördel.Rollen kräver en högre ingenjörsutbildning inom Supply Chain Management och i övrigt goda kunskaper inom IT-verktyg såsom MS Excel, Power BI och/eller Qlick View.

Som person är du självgående, ansvarsfull, noggrann och trivs i roller med många kontaktytor. Du motiveras av analytiska arbetsuppgifter i syfte att optimera, följa upp och föreslå förbättringar samt är en duktig problemlösare.

Vi kan erbjuda en intressant och utmanande roll i ett mycket expansivt företag. Vi ser fram emot din ansökan senast den 8/11. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460390 samt Andreas Nilsson 0701–460391.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nilsson & Mossberger AB

Placering

Landskrona

Kontaktperson

Carin Mossberger

070 146 03 90