Jobbsafari är en del avschibsted logo

Site Manager / Arbetsledare till Hjalmarssons

Bravura · Örnsköldsvik · Ansök senast 14 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet inom stålkonstruktion och arbetsledning? Nu har du möjlighet att utvecklas som Site Manager på Hjalmarssons i Örnsköldsvik!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos J. Hjalmarssons Bygg- och Industrisvets Aktiebolag. Det finns goda möjligheter till överrekrytering vid uppdragets slut. Detta ger både dig och Hjalmarssons en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFamiljeföretaget Hjalmarssons grundades 1985 och erbjuder bred kompetens inom många affärsområden - stålkonstruktion och byggsmide, industrirör, licenssvets, VVS, industriservice och skärande bearbetning.

Hjalmarssons är ofta med redan från projektinitiering och kan åta sig en totalentreprenad - hela vägen från förstudie till leverans. Hjalmarssons strävar efter långsiktiga samarbeten eftersom dessa blir mest effektiva, när de känner sina kunders behov och verksamhet. Hjalmarssons förser utvalda kunder med kvalificerade produkter och tjänster inom stålkonstruktion, processrörs- och mekanisk installation samt underhåll.
Genom Hjalmarssons kundfokus, spetskompetens, erfarenhet, flexibilitet, soliditet, goda rykte samt förmåga att erbjuda helhetslösningar, strävar de alltid mot att vara kundernas naturliga förstahandsval.

Produktion och legotillverkning sker i anslutning till huvudkontoret i Sölvesborg. I deras verkstad utför de bland annat konstruktion och projektberedning, legotillverkning och montering av byggsmide och stålstommar, plasmaskärning och CNC-svetsning, konstruktion av processrör, produktion av industrisektioner och rörbryggor, och mycket annat.

ArbetsuppgifterI rollen som Site Manager hos Hjalmarssons leder du en arbetsgrupp som förser den nybyggda fabriken med processrör. Arbetsuppgifterna består av att koordinera och samordna genomförandet av arbeten på rätt plats, i rätt tid och med rätt utförande och leda gruppen framåt med fokus på resultat, effektivitet och kundnytta. Du ansvarar för att samtliga deltagare följer processer och rutiner. I ditt ansvarområde ingår materialförsörjning och att materialinflödet till montaget fungerar. Kontinuerligt arbetar ni med test, dokumentation och överlämning av projektet till kund.

Du representerar företaget mot kund och agerar rådgivare i projektet samt deltar i byggmöten. Som Site Manager kommer du att rapportera till projektledaren.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet inom stålkonstruktion och ritningsläsning
  • Du har erfarenhet som arbetsledare
  • Meriterande med erfarenhet inom processrör
  • Goda kunskaper inom Microsoft Office, främst inom Excel och Word
  • Körkort B
I rollen som Site Manager är du en trygg ledare som tidigare lett arbetsgrupper och sprider en positiv energi till gruppen som du leder. Du planerar och strukturerar projekt utifrån budget och tidsplan. Aktivt arbetar du med att hitta lösningar och är öppen för att lära dig nya saker. I rollen är det viktigt att du har en god känsla för kvalitet och kontinuerligt arbetar med säkerhet.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Husum, Örnsköldsvik
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Arbetsledare, Gruppchef, Platsansvarig, Processrör, Örnsköldsvik, Husum, Hjalmarssons, Stål, Stålkonstruktion, Projekt, Site Manager, Bygg, Kund, Kundkontakt, Installation, Montering

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Örnsköldsvik

Dela jobbannonsen

Anmäl annons