Jobbsafari är en del avschibsted logo

Siemens Energy stärker upp med en materialplanerare

Siemens Energy stärker upp med en materialplanerare

Siemens Energy · Finspång · Ansök senast 31 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Siemens Energy stärker upp sitt team med en materialplanerare. Har du tidigare erfarenhet av logistikarbete inom tillverkande industri? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Siemens Energy söker en medarbetare till den Tekniska support-gruppen där du kommer att ha en roll som materialplanerare för instrument/verktygs avdelningen. Det innebär att du ansvarar för vissa material genom att jobba med att försöka tillgodose kundernas önskemål utifrån verkstadens möjligheter, samt att hålla tidplaneringen uppdaterad i SAP. I arbetet ingår även att aktivt jobba med de felkoder som uppkommer i SAP samt meddela eventuella förseningar i god tid till nästa led, som kallas behovsägare. I arbetsuppgifterna ingår också att hantera behov på plan/produktionsordernnivå.

Din profil

I rollen som materialplanerare krävs erfarenhet och kunskap av materialplanering och produktionsteknisk beredning. Det är meriterande om du har logistisk bakgrund/utbildning och gärna en teknisk kompetens i bagaget, erfarenhet av liknande uppdrag är också meriterande.

Som person är du resultatinriktad med god analytisk förmåga. Du är drivande i ditt sätt att vara och kan arbeta självständigt så väl som samarbeta med dina kollegor, både inom teamet och över gränser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av logistikarbete inom tillverkande industrin och har ett genuint intresse för produktionslogistik/planering.

Ansökningsförfarande

Urvalet kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med att skicka in CV och personligt brev till oss idag.
Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Gabriella Milsten, gabriella.milsten@skill.se.
Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Siemens Energy

Placering

Finspång

Dela jobbannonsen

Anmäl annons