Jobbsafari är en del avschibsted logo

Shift operator

Nouryon Chemicals Holding B.V · Göteborg · Ansök senast 20 mars

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Job description:

Nu söker vi flera skiftoperatör till Nouryons i Bohus på anläggning Separations Products. I rollen som skiftoperatör får du chans att arbeta i team med övriga skiftoperatörer nära Skiftledaren, för att tillsammans säkerställa den dagliga produktionen. Din roll innebär nära samarbete på skift och med dagtidsorganisationen. Att arbeta på ett säkert sätt är grundläggande inom Nouryon och en självklar del av det dagliga arbetet på företaget.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som skiftoperatör arbetar du med att tillverka produkter för Separation Products enligt anvisningar, satsprotokoll och instruktioner från arbetsledning och ledningssystemet. I arbetet ingår övervakning av de olika processtegen, start och stopp av anläggningar på säkert sätt och fortlöpande tillsyn samt visst reparations- och underhållsarbete, städning och sanering av processutrustning.

Ytterligare information
Tjänsterna är tillsvidareanställning på heltid placerad i Bohus. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta skiftledare, Jennifer Engerby på +46 0725-039846 eller jennifer.engerby@nouryon.com
Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Matilda Bolin, +46 709577 134 eller matilda.bolin@nouryon.com.

Facklig kontaktperson IF Metall, Dennis Ljunggren 031-58 72 58

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com

Mer om Nouryon i Bohus
Vår site i Bohus är en strategisk produktionssite för affärsenhet Pulp and Performance Chemicals. Den består av fyra produktionsanläggningar, fem laboratorier och flera kontorsbyggnader som ger arbete åt ca 500 personer, varav omkring 150 personer arbetar inom produktion.
Här framställer vi väteperoxid, separationsprodukter (Kromasil), kiselsyrasoler samt alkalipellets. Förutom produktion ansvarar vi också för mediaförsörjning och vattenrening på anläggningen.
Nu söker vi fler medarbetare för att kunna växa och driva produktionsanläggningarna på ett sätt som bidrar till större volymer, högre kvalitet och nöjda kunder.

Följ oss på Linkedin och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster.
Film: Nouryon your partner in essential Chemistry for a sustainable future

Ansökningsprocessen
Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen. I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater. Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.

Vi går igenom ansökningar löpande så tveka därför inte med att skicka in CV och personligt brev redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!
Vi vill be dig som intern sökande att ansöka med din Nouryon email för att underlätta vårt arbete i rekryteringsprocessen.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Profile description:

Kvalifikationer
  • Teknisk utbildning inom process-, drift- och/eller kemiteknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
  • Goda datorkunskaper - Erfarenhet av DeltaV och IFix är meriterande
  • B-Körkort
  • Kan hantera att arbeta i en miljö med höga kvalitet- säkerhetskrav
  • Meriterande med erfarenhet från laboratoriearbete och analysutrustning
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka kompetens genom att bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra. Befattningen kräver mycket hög ansvarskänsla, god samarbetsförmåga samt en hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nouryon Chemicals Holding B.V

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons