Shell Välkommen in Piteå

Larssons Försäljning AB · Piteå

·

Ansök senast 9 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Hej!


Vi behöver förstärka vårt team med ytterligare kundlöftesvärdar, är du den vi söker?

Vi söker en person som kan jobba nattetid/kväll hos oss på fast schemarad (ca 80% anställningsgrad). Den person vi söker trivs med frihet under ansvar och känner sig bekväm med ensamarbete.

Som anställd hos oss förväntar vi oss att du kan jobba dagtid, kvällstid, natt och helg. Schemat är rullande så det är viktigt att du är flexibel. Ensamarbete förekommer.

Om du vill vara en del av vårt gäng behöver du kunna överträffa kundens förväntan, ha många bollar i luften samt ta emot våra besökare med ett leende på läpparna. Vi strävar ständigt mot att vår butik ska vara den plats dit människor beger sig för att ta del av vårt attraktiva koncept där vi vill erbjuda konsumenter en bekvämlighetlösning med mat och dryck i fokus för människors behov, men också annat utbud och service som tex biltvätt. Låter detta som ett jobb för dig? Tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill vara en del av ett starkt team och som hela tiden vill utvecklas inom din roll som kundlöftesvärd. Vi ser gärna att du har kassavana och att du tidigare jobbat med människor och bemötande. För oss är det alltid viktigast att man sätter kunden i fokus för att kunden ska känna sig välkommen, därför sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Kort och gott är den vi söker:

  • Någon som älskar att arbeta med människor och sätter kunden i fokus
  • Tycker om att hålla rent runtomkring sig
  • Gillar att ha många bollar i luften men fortfarande fokusera på detaljerna
  • Brinner för försäljning


Skicka din ansökan till Alexander Larsson, email: 78507Pitea@Valkommenin.se

Obs! Din ansökan skall innehålla ett CV, personligt brev samt foto. Ansökningar som inte är fullständiga kommer inte att medtas i rekryteringsprocessen.


Kontakt:

För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta Alexander Larsson. Urval sker löpande, så var vänlig och skicka in ansökan med CV och personligt brev med foto omgående. I din ansökan får du gärna berätta varför du sökt tjänsten och varför du tror att denna tjänst är rätt för dig.Varmt välkommen in med din ansökan! #jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Larssons Försäljning AB

Placering

Piteå

Kontaktperson

Larssons Försäljning AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Kundlöftesvärd i din ansökan