SharePoint-konsult till Invid Jönköping AB

Framtiden · Jönköping

·

Ansök senast 7 okt. (12 dagar kvar)

Är du en genuint driven person med stort intresse för SharePoint? Vad bra, då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som SharePoint-konsult på Invid kommer du att ingå i ett team på 7 personer. Du kommer att jobba med medelstora kunder som omsätter mellan 50 - 500 miljoner kr.

Rollen som SharePoint-konsult innebär att du jobbar med intranät-paketering. Tillsammans med kund tar ni fram en kravspeciikation som sedan ska omvandlas till färdig produkt. Du kommer också att dema och marknadsföra produkten ute hos kund. Utöver det kommer du även jobba med pre-sale där du gör kundbesök och bl.a. håller i workshops.

Du kommer att ha mycket frihet under ansvar i rollen som SharePoint-konsult där Invid räknar med att du gör ditt jobb utan att behöva använda pekpinnen. Det innebär t.ex. att du har möjlighet att jobba hemifrån och har flextid.

Din profil

Skallkrav:
  • Kunskap och stort intresse av SharePoint
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Kunskaper i UX-design
  • Kunskaper i webbprogrammering
  • Engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen som SharePoint-konsult ser vi att du är en driven och initiativtagande person som känner stort ansvar inför de projekt som du kommer att ansvara över. Du kommer att ha mycket kundkontakt och kommer vara en viktig del av ett team, därför är du en social och kommunikativ person som värdesätter samarbete. Vidare är du en person som har känsla för detaljer och design.

Villkor

Ort: Jönköping
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid 8-17

Urval kommer att ske löpande, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Framtiden

Placering

Jönköping

Kontaktperson

Joel Skogmalm

0735-16 89 95