Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servitriser och Servitörer till restaurang och mikrobryggeri i Söderköping

Servitriser och Servitörer till restaurang och mikrobryggeri i Söderköping

Lock Hop & Barrel AB · Söderköping · Ansök senast 6 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lock, Hop and Barrel är en familjeägd amerikansk restaurang och mikrobryggeri som ligger i kanalhamnen i Söderköping. Vi erbjuder lokalt producerade produkter och vi mal vårt egen kött till våra hamburgare. I vårt mikrobryggeri brygger vi vår egen öl, vi specialiserar oss på kaliforniska pale ale.



Rätt sökande ska vara självgående, pålitlig, ärlig, positiv och en lagspelare som är intresserade av sina medarbetares framgång liksom deras egen.


Du måste ha en stark känsla av kundservice och ha en vilja att göra ditt bästa för att kunden ska vilja komma tillbaka inte bara på grund av en kvalitetsprodukt utan också på grund av professionell, skicklig och noggrann service.


Språkkunskap är mycket viktigt eftersom turister är en stor del av vår kundbas på sommaren. Svenska och engelska är ett måste, men ju fler språk desto bättre.

Som servitör ska du ta hand om våra kunder både på vår uteservering och inne på restaurangen. Vi förväntar oss att du ger våra kunder utmärkt service och alltid med ett leende.


Vi söker servitriser som kan jobb i sommar, men även som kan jobba resten av året.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lock Hop & Barrel AB

Placering

Söderköping

Kontaktperson

Lock, Hop & Barrel AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons