Servitris / Servitör

Åkerblads i Tällberg AB · Leksand

·

Ansök senast 30 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Servitris/Servitör, extraanställningar

3st. tjänster


Företaget...

Åkerblads är ett Hotell & Gästgiveri är ett hotell beläget i vackra Tällberg, Dalarna. Hotellet har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e - 22:a generationen Åkerblad med ett starkt 25manna team för att ge gästen en upplevelse. Upplevelser är vad vi förmedlar gästen, från det att hon checkar in tills dess att hon längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten.

Vi försöker att vara unika med vår produkt och kanske är det därför hotellet idag har 73st. unika och personligt inredda rum. Restaurangen arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster.

Hotellet är idag klassificerad med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité är en av hörnstenarna.

Om tjänsten...

Som Servitör/Servitris ingår Ni i ett team som arbetar för att serva och tillgodose våra gästers höga krav.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att servera mat och dryck till såväl lunch som till middagsgäster. Dukning, diskning samt viss barverksamhet förekommer även.

Om dig...

Ni har restaurangutbildning alternativt längre arbetslivserfarenhet som överensstämmer enligt förstnämnda.

Era viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt och prioriterande med kvalitetsöverensstämmande resultat på Åkerblads krav.

Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet och ditt intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.

Information...

Vi söker just Er och erbjuder tre extra anställningar med goda chanser till annan anställningsform.

Tjänsterna ställs till förfogande från dags datum. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatum.

Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss, därmed kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ni sänder Er ansökan till oss via mail, hr@akerblads.se, vid frågor som berör tjänsterna är Ni varmt välkomna att kontakta oss, på +46 (0)247-508 00.

Vi ser att Ni sänder Er ansökan till innan den 30.e september 2020.

Varmt välkommen med Er ansökan och hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Åkerblads i Tällberg AB

Placering

Leksand

Kontaktperson

Åkerblads i Tällberg AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Servitör/servitris i din ansökan