Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servitör Gustavsvik

Gotlandsresor AB/Visby Gustavsvik · Gotland · Ansök senast 19 mars

Deltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi är serviceproffs – vill du jobba som servitris/servitör hos oss på Visby Gustavsvik?

Att våra gäster möts av ett leende är en självklarhet, kan du dessutom få dem att känna sig extra välkomna, sedda och omhändertagna då är du rätt person att jobba i vår restaurang. Om vi har lyckats överträffa deras förväntningar har vi nått vårt mål i teamet.

På samma sätt vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet och vi försöker vara lika måna om varandra som vi är om våra gäster.

Att värna om miljön är också viktigt för oss. Vi är miljöcertifierade av Svanen och inom Scandic arbetar vi ständigt med att bli bättre och minska vår påverkan på miljön.

Vem är du?

Du behöver inte ha ett CV fyllt av utbildningar och erfarenheter men du behöver ha viljan att lära dig, känna ett engagemang för ditt jobb och tycka om att möta och jobba med människor. Att jobba som serviceproffs, är det något för dig? I så fall kan vi ge dig ett härligt kamratgäng, möte med fantastiska gäster där DU får bidra till att ge dem ”det lilla extra”, möjlighet att utvecklas och gå vidare inom företagets olika avdelningar, och inte minst inom hotellkedjan Scandic.

Under anställningstiden får du ta del av våra förmåner som friskvård, massage och träning, personalrabatt på båtresor och våra restauranger med mera. Vi har kollektivavtal och du får avtalsenlig lön.

Kort om din närmaste chef:

Pernilla ser gärna att du har ett intresse för mat och dryck och är en lagspelare med positiv inställning

Kan du börja hos oss redan i april/maj och/eller fortsätta in i september/oktober så är det en fördel och har du erfarenhet inom servering är det en merit.

GotlandsResors största tillgång är personalen – ett gäng med glimten i ögat, som bidrar till ett mycket gott arbetsklimat – där du kan bli en i teamet!

Känner du nu, ”där vill jag jobba” då skickar du en ansökan, där du berättar lite om vem du är och vad som gör dig till en engagerad medarbetare, till personal@gotlandsresor.se

OBS ange i ansökan om du har boende på Gotland!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gotlandsresor AB/Visby Gustavsvik

Placering

Gotland

Kontaktperson

Gotlandsresor AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons