Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servispersonal till Villa Lovik

LOVIKS KONFERENS · Lidingö · Ansök senast 20 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

På Villa Lovik får våra gäster tid att mötas, umgås, prata och varva ner. Ett stenkast från Stockholms city hittar du en lugn oas för kreativa möten i vackra miljöer med havet utanför fönstret. Här serveras god mat med hög kvalité och i den trevliga loungen finns möjlighet för samtal samtidigt som ni njuter av den storslagna utsikten. Vi har ett unikt SPA med en Beach club som når ända ner till havet och är ultimat för soliga dagar.

Villa Lovik, ingår i Stockholm Meeting Selection som är en familj av unika mötesplatser. Hos oss kan våra gäster ha konferens i en brödfabrik, gifta sig i kungliga salar och träna på Sveriges bästa idrottsanläggning. Men viktigast av allt – hos oss kan de uppleva livets goda, var de än väljer att mötas.

Din Profil

Vi söker dig som har erfarenhet att jobba i servisyrket och är van att arbeta i en miljö som ställer höga krav. Vi söker dig som är nyfiken, energisk och har en genuin utstrålning. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en vacker miljö med höga krav på kvalitet och med förväntansfulla gäster. Vi är ett härligt team som arbetar tillsammans på slottet med god stämning och höga ambitioner.

Du har minst 2 års erfarenhet från servisyrket, du har god erfarenhet från bar och god kännedom om vin. Vi arbetar i Protel, Pluto samt Waiteraid och det är en fördel om du har erfarenhet från något av våra system.

Om tjänsten

Vi bjuder våra gäster på livets goda, varje dag – med ett bemötande och en miljö som inbjuder till glädje, inspiration och utveckling. Vi tror på devisen; om du trivs med dina kollegor och på din arbetsplats så får våra gäster ta del av inspirerande och energisk service. Din glädje avspeglas i vår höga ambition gällande kvalité och omtanke gentemot våra gäster för att förgylla deras upplevelse. Vi jobbar tillsammans för våra gäster och ser till att ge dem en upplevelse att längta tillbaka till.

Med fokus på stora matupplevelser, kvalitetsviner och vackra miljöer vill vi kunna erbjuda våra gäster en lite annorlunda slottsupplevelse – men med den höga nivå av servis som förväntas av oss, utan att för den delen vara stela.

Vi är ett litet arbetslag som jobbar tätt ihop och hjälper varandra – vi tror på samarbete över avdelningsgränserna och alla förväntas rycka in och hjälpa till vid behov.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är en liten organisation med en verksamhet som ger dig stora möjligheter. Här får du vara med och utveckla produkten i ett företag som vill erbjuda våra gäster upplevelser som är allt annat än standard. Vi är stolta över våra unika mötesplatser. Vi bryr oss om våra medarbetare och vi tror att det mesta går att lösa om man vill.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

För att göra vår antagningsprocess så effektiv och corona-säker som möjligt så kommer vi be dig om en kort videopresentation vid ansökningstillfället. Därefter sker första intervjun via videosamtal. Om vi båda fattar tycke för varandra så välkomnar vi dig därefter till en personlig intervjuv.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LOVIKS KONFERENS

Placering

Lidingö

Kontaktperson

Stockholm Meeting Selection AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons