Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servis/Säljare till Bazar

Olssons i Karlstad AB · Karlstad · Ansök senast 31 mars

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Inför våren och sommaren behöver vi förstärka vårt serviceteam på Bazar i Inre Hamn.

Arbetsrollen som säljare/servis innebär att du går runt bland borden på din station och tar hand om våra middagsgäster. Du rekommenderar mat och dryck från vår meny och tar beställningen direkt vid bordet samt betalning via våra mobila kassaterminaler. Du får hjälp av våra mat & dryckesrunners som ansvarar för att servera mat och dryck till bordet.

Vi söker dig som vill jobba heltid under sommaren och extra på kvällar och helger under våren.

Du ska tillsammans med dina kollegor skapa god och härlig stämning för våra gäster och du tycker att det är roligt att göra "det där lilla extra" för att varje sällskap ska känna sig sedda och uppvaktade.

Vi söker dig med teamkänsla och positiv grundinställning.

Välkommen med din ansökan!

Bröderna Olssons är ett företag i ständig utveckling och expansion. Med fokus på service, glädje, mat och dryck har vi idag verksamheter inom restaurang, event och nöje. Bazar och Olssons Brygga är några exempel på populära ställen i Karlstad och Arvika. April 2024 öppnar vi ett nytt destinationshotell i centrala Karlstad.

Som medarbetare hos Br Olssons har du tillgång till en lång rad förmåner som t ex personalrabatter på gym och vid restaurangbesök i koncernens enheter.

Vi tryggar tiden efter arbetslivet med avsättning till tjänstepension och har självklart kollektivavtal med Visita, Hotell- och restaurangfacket.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!

Vill du bli en del av Bröderna Olssons härliga team?

Nu söker vi servispersonal till Bazar.

Kontakt: Fredrik Hjalmarsson, Platschef Br. Olssons Karlstad. fredrik.h@br-olssons.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Olssons i Karlstad AB

Placering

Karlstad

Kontaktperson

Olssons i Karlstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons