Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker/mekaniker

Serviceverkstad Enköping · Enköping · Ansök senast 1 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

BMC transportkylservice är ett famijeföretag som grundandes 1991. företaget erbjuder tjänster inom installation, reparation och service, av kyl- och frysaggregat. Företaget har i dagsläget 14 medarbetare. I vårt arbete inryms allt från teknisk rådgivning, utbildning och enklare reparationer till mer specialutvecklade tekniklösningar. Våra kunder är stora bolag som är verksamma inom transportbranschen och arbetar med tempererade transporter av livsmedel, frukt, grönsaker och medicin. Vi arbetar med bland annat Arla, Axfood, MatHem, Martin & Servera, ICA, Fresenius, Stockholms hamnar, Södertälje hamn

Vi söker nu servicetekniker till vår verkstad i Enköping som öppnade sommaren 2019. Efter två år pandemi så kan vi äntligen påbörja rekrytering.

Om rollen

Du kommer att arbeta som servicetekniker/kyltekniker och ingår i ett team med 4 medarbetare på BMC Enköping. Kundkontakt ingår. Företaget har många utländska kunder så goda kunskaper i engelska är ett krav. Goda utvecklingsmöjligheter finns då vi är expansiva och satsar på internutbildning och vidareutveckling av medarbetare som är duktiga och visar framfötterna.

Vem är du?

Du är en driven person med känsla för service. Du är kommunikativ och social. Stort tekniskt intresse. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och målinriktat. Gärna fordonsteknisk bakgrund.

Kylcertifikat Kategeori 1 är meriterande, men inget krav då utbildning av tekniker sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Serviceverkstad Enköping

Placering

Enköping

Kontaktperson

BMC Transportkylservice i Stockholm AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons