Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker/Mekaniker till Björkmans Bil i Ludvika

Servicetekniker/Mekaniker till Björkmans Bil i Ludvika

Björkmans BIl · Ludvika · Ansök senast 16 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Björkmans Bil i Ludvika växer och söker nu ytterligare en
Servicetekniker/Mekaniker. Vi söker dig som vill jobba med flera starka varumärken med ett serviceteam som brinner för att ge bästa möjliga service. Hos oss kommer du att få representera Kia, Sveriges tredje största bilmärke, men även flera andra varumärken som Peugeot, Saab och Opel.


Arbetsuppgifter
Som servicetekniker/mekaniker hos Björkmans Bil i Ludvika utför och diagnostiserar du service och reparationer. Du kommer du att arbeta med allt från felsökning till programmering med den senaste eltekniken. Du kommer också att få arbeta med grundläggande underhållsarbete från våra varumärkens breda serviceutbud och garantiprogram, så som Originalservice, bromsbyte, motorservice och hjulinställningar.

Hos oss kommer du att få arbeta med några av världens ledande bilmärken, med produkter som ligger bland de främsta i dagens teknikutveckling. Hos oss kommer du därför erbjudas kontinuerlig utbildning och vidareutveckling i din roll.

Kvalifikationer
Tjänsten förutsätter att du har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande, samt gärna några års erfarenhet som servicetekniker/mekaniker/tekniker. Då mycket av arbetet görs via datorn krävs kunskaper inom detta. Att tala och skriva obehindrat på svenska och inneha B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och noggrann. Du kan självständigt ta ansvar för dina egna uppgifter, men är samtidigt inte rädd för att rycka in där det behövs. Du är utåtriktad och har hög arbetsmoral vilket gör att du trivs med att arbeta för att göra vårt serviceteam till ett av Sveriges främsta. Du trivs också med kundkontakter och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda.

Vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig en plats på ett i vårt serviceteam, med medarbetare som brinner för att ge bästa möjliga service. Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.
Vi kan erbjuda dig;
  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Bra personalförmåner
Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till Nyttjobb@bjorkmansbil.se

Märk mailet med "Servicetekniker - Ludvika"

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Björkmans BIl

Placering

Ludvika

Dela jobbannonsen

Anmäl annons