Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker/Innesäljare, Länna

Servicetekniker/Innesäljare, Länna

Cramo AB · Huddinge · Ansök senast 15 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en Servicetekniker/Innesäljare med passion för kvalité och service till vår depå i Länna Genom att jobba tillsammans och alltid ha kunden i fokus kommer vi att förbättra och utveckla verksamheten tillsammans och på så sätt forma framtiden för Cramo.

I rollen som Servicetekniker/Innesäljare kommer du i huvudsak arbeta med returhantering av våra produkter. Det innebär att du lastar och lossar maskiner, tar emot returer och genomför skadekontroller, rengör och funktionskontrollerar maskiner samt utför vissa reparationer. Du kommer att arbeta med hela vårt uthyrningssortiment som består av byggmaskiner, liftar och anläggningsmaskiner.

Vid behov kommer du även att arbeta med maskinuthyrning och försäljning av Cramos produkter i butik. Det innebär att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar, boka och samordna transporter. Du kommer att utifrån kundens behov och din kunskap ge service, råd och information om Cramos produkter.

Vem är du?

Vi söker dig som motiveras av att göra jobbet lite bättre än igår, och som vill utvecklas och lära sig nya saker.
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande gärna med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg.
  • Du har god datorvana och B-körkort.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Har du erfarenhet av servicerelaterat arbete är det meriterande.
  • Det är meriterande om du har truckkort.
Du är praktisk lagd och har ett utpräglat servicesinne. Vi förväntar oss inte att du skall ha kunskap om våra nischade produkter men värdesätter nyfikenhet och vilja att lära sig och utvecklas tillsammans med oss.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cramo AB

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Elin Styff, Depåchef Länna och Nynäshamn

073-021 41 09

Dela jobbannonsen

Anmäl annons