Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker

Kalmar Global · Skellefteå · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en servicetekniker med erfarenhet av truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Vill du ha ett fritt arbete på ett företag med goda arbetsförhållanden och en möjlighet att arbeta med välrenommerade produkter? Då kan det här vara tjänsten för dig!Vår organisation befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och nu söker vi servicetekniker i Skellefteåområdet.

Ditt nya arbete:

Vi söker en person som kommer vara Kalmars ansikte utåt och arbeta med våra kunder i främst Skellefteå området. Arbetet innefattar service och reparationer av entreprenadmaskiner, både på plats hos våra kunder och på fält. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling.

Din bakgrund:

Vi söker Dig som har erfarenhet från reparationer av truckar, lastbilar eller entreprenadmaskiner och vi ser gärna att du har fordonsteknisk utbildning. Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt som tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller. Att du har social kompetens ser vi som en självklarhet. Körkort klass B samt IT-vana är krav.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med olika typer av fabrikat och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Björn Eriksson, Servicechef Norr, 073-204 05 61

Märk Din ansökan "Servicetekniker Skellefteå" och skicka in den snarast, dock senast 30:e Juni 2022 via e-post till bjorn.eriksson@kalmarglobal.com

Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kalmar Global

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Björn Eriksson

073-204 05 61

Dela jobbannonsen

Anmäl annons