Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker

Proco Services AB · Göteborg · Ansök senast 15 juli (12 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi söker nu ytterligare en servicetekniker till södra Sverige som kan utföra våra tjänster hos kund.

Som Servicetekniker kommer att vara en viktig del i vårt serviceteam. I arbetsuppgifterna ingår att på plats ute hos kund utföra anborrningar och blockering av trycksatta rör. Arbetet innebär mycket kontakt och planering med kund liksom viss projektering innan arbetet utförs. Både förberedelser och eftervård av verktyg och utrustning på verkstad ingår i arbetsuppgifterna.

Proco Services arbeten sker mestadels utomhus, men kan även ske inomhus eller på andra platser såsom i tunnlar eller kulvertar. Som servicetekniker kan man antigen själv ansvara för och utföra anborrning och blockering eller beroende på projektets storlek utföra det tillsammans med kollegor.

Tjänsten innebär resor både i Sverige och i Norden.

Vem är du?

Du är en driven person som varken är rädd för att ta i om det behövs eller räds att jobba utomhus. Du blir många gånger vårt ansikte utåt både mot kund och mot våra samarbetspartners, vilket kräver att du är en social och positiv person som gillar att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du noggrann, engagerad och lägger stor vikt vid att utföra ett bra jobb. Du måste ha förmåga att både arbeta självständigt och ihop med övriga kollegor i serviceteamet. Om du tidigare arbetat som verkstadsmekaniker, bilmekaniker eller med byggteknisk verksamhet så har du troligen goda förutsättningar att lyckas här. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
  • Ett kul och intressant arbete i ett företag i utveckling, stor personlig frihet under ansvar.
  • Utbildning och introduktion till vår teknik av våra seniora servicetekniker.
  • En heltidstjänst med marknadsmässig månadslön och servicebil.
  • Kollektivavtal och tjänstepension.
Frågor angående tjänsten besvaras av Thomas Backlund, 043 147 80 20

Vi befinner oss i en spännande och expansiv fas med mycket arbete och vi har kul på jobbet. Låter det här intressant, tveka inte att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande och vi ser gärna att ni skickar in er ansökan omgående, dock senast 15 juli 2022.

Vår verkstad och kontor i södra Sverige finns i Ängelholm. Som servicetekniker utgår man oftast från sin hemort och vi söker nu en servicetekniker som delvis ska genomföra uppdrag i Göteborgsregionen.

Mer information om oss och våra tjänster finns på www.proco.se

Ansökan skickas via epost till, rekrytering@proco.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Proco Services AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen