Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker

X-maskiner · Sundsvall · Ansök senast 16 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Då vi just nu befinner oss i ett expansivt skede söker vi efter en till Servicetekniker.

Vi söker dig med en liknande arbetslivserfarenhet, inom industrin, verkstad, bil/maskin eller liknande. Du har god kännedom om servicearbeten och vet att kundens behov och önskemål står i fokus. Du har ett stort intresse för maskiner och motorer. Du är en god datoranvändare gällande informationssökning på internet, journalföring och tidsrapportering. Som person är du pigg, engagerad och gillar att skruva med maskiner. Som mekaniker genomför du fackmannamässig service och underhåll enl. instruktionsbok. Du journalför även samtliga åtgärder via tidrapport som underlag för verkmästaren. Du genomför reparationer i samråd med verkmästaren eller kunden.Beställer delar efter uppgörelse med verkmästaren. Ansvarar för verktyg och materiel i verkstaden.Deltar i bolagets förbättringsprocess och arbetsmiljöarbete. Vara väl insatt i bolagets säkerhetspolicy gällande skyddskläder för både egen och besökares del. Du rapporterar till verkmästaren.

Du kommer att jobba i ett team men också självständigt. En del arbeten kommer att ske via servicebussen eller i kundens egen verkstad. Självständighet och flexibilitet. är viktiga egenskaper.

Rekrytering kommer att ske fortlöpande. Anställningen avser vår nya anläggning i Sundsvall. vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån liknade tjänster.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

X-maskiner

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen

Anmäl annons