Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker

Carl Stahl AB · Jönköping · Ansök senast 14 juli (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi expanderar och söker en servicetekniker

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker hos oss arbetar du i en intressant och internationell miljö. Dina kunder finns inom ett brett spann med blandning av stora som små företag inom industrin. Reparationer och service av lyftredskap, kransystem, telfrar samt installationer av nya kransystem. Du blir en del av ett framgångsrikt företag och ett serviceteam med ansvar för att serva våra kunder och eftermarknad. Rollen innebär att självständigt planera servicearbeten, delta vid installationer och skapa bra förutsättningar för en eftermarknad. Placeringsort för tjänsten enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av servicearbeten inom lyft. Du bör kunna läsa elritningar och kunna göra enklare elinstallationer, gärna el behörighet. Har du kunskap inom vår bransch och vår marknad ser vi det som ett stort plus. Som servicetekniker är det du tillsammans med vår projektledare som planerar, bokar, genomför och följer upp servicearbeten. Då våra leverantörer är internationella önskar vi kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt B-körkort. Du är van vid, och positiv till, att vara resande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med hög social kompetens och gärna lite säljdriv. För att kunna nå eller överträffa uppsatta mål bör du vara resultatinriktad och självgående med god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Som person ska du vinna förtroende genom att vara professionell och rådgivande, och du har förmågan att underhålla och vidareutveckla kundrelationer.

Vilka är vi?
Vi är en ung organisation som kan erbjuda rätt person tillfälle att utvecklas tillsammans med oss. Du får en möjlighet att arbeta i en fartfylld, internationell miljö med goda möjligheter till personlig utveckling

Sök tjänsten genom att mejla din ansökan och CV till vår projektledare Benny Borg. benny.borg@carlstahl.com
Telefon 010-145 57 07

Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen med din ansökan snarast.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Carl Stahl AB

Placering

Jönköping

Dela jobbannonsen