Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker

PMH International AB · Ystad · Ansök senast 13 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker Servicetekniker / Montör som ytterligare förstärkning till vårt affärsområde Lyft & Materialhantering placering i Ystad.

Tjänsten omfattar:
  • Byggnation av lyftutrustningar
  • Service hos våra kunder
  • In/Utleveranser från vårt lager
Arbetsuppgifterna består av service, byggnation, montage och utleveranser av bl a elektriska eller luftdrivna telfrar, traverser, svängkranar, vakuumlyftare, lyftvagnar och kundanpassade lyftlösningar.

Vi ser fram emot ditt deltagande att aktivt arbeta med våra lyftprodukter här i Ystad.
Du kommer även att ingå i vårt serviceteam som är ute plats hos våra kunder runt om i södra Sverige.

Det är en fördel om Du har teknisk erfarenhet inom maskin, el eller pneumatik. Utbildning kommer att ske både internt och externt.
Som person är du strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ. Du är självständig och har eget driv. Vi tror att du är i mellan 20 och 35 år. Organisationen som du blir en del av är effektiv och flexibel, vilket ger goda möjligheter till utveckling över ett brett område.
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Vi erbjuder god kamratanda med lagkänsla, aktiv friskvård samt trivselaktiviteter. Organisationen som du blir en del av är effektiv och flexibel med korta beslutsvägar.

Överensstämmer ovanstående beskrivning på Dig eller Du tror att Din person är något för PMH, tag då möjligheten att kontakta oss.

För ytterligare upplysningar kontakta Niklas Håkansson, 0411-297 99 och besök vår hemsida www.pmh.se

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Skicka ansökan till: info@pmh.se alternativt via "Ansök nu" funktionen.

Skriftlig ansökan dock senast 2021-10-13 till:
PMH International AB, Box 1514, 271 00 YSTAD.

PMH International AB är ett ledande företag inom tillverkning, handel och marknadsföring av lyftutrustningar samt PMH-Hallen för lager, industri och uthyrning. PMH är familjeägt och omsätter cirka 130 MSEK, med 27 medarbetare anställda i Ystad.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PMH International AB

Placering

Ystad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons