Jobbsafari är en del avschibsted logo

Servicetekniker

Cargotec Sweden AB · Södertälje · Ansök senast 18 okt. (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Är du en servicetekniker med erfarenhet av truck, lastbil eller entreprenadmaskiner? Vill du ha ett fritt arbete på ett företag med goda arbetsförhållanden och en möjlighet att arbeta med välrenommerade produkter? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Ditt nya arbete:

Vi söker en person som kommer arbeta med våra kunder i Södertälje med omnejd. Arbetet sker på fält och innefattar service och reparationer för entreprenadmaskiner. Du kommer att hantera både planerade och akuta åtgärder gällande reparationer, service och förebyggande underhåll. Arbetet är självständigt och variationsrikt med god möjlighet till personlig utveckling. Till sin hjälp har man även ett servicefordon.

Din bakgrund:

Vi söker Dig som har erfarenhet från reparationer av truckar, lastbilar eller entreprenad maskiner och vi ser gärna att du har fordonstekniskt utbildning. Du är en flexibel, självgående och serviceinriktad person som är van att arbeta självständigt och som tycker om att träffa kunder och är beredd att ställa upp när det gäller. Att du har social kompetens ser vi som en självklarhet. Körkort klass B samt PC-vana är krav.

Vi erbjuder:

En arbetsplats med ett utvecklande, självständigt och variationsrikt arbete som innebär att du får arbeta med olika typer av fabrikat och problemlösningar. Företaget präglas av nytänkande och vi värdesätter medarbetare som tar egna initiativ.

För mer information är du välkommen att kontakta:

Rickard Mattsson, Servicechef, 070-6232026
Märk Din ansökan "Servicetekniker Södertälje" och skicka in den snarast, dock senast 18:e Oktober 2021 via e-post till rikard.mattsson@kalmarglobal.com
Urval och intervjuer sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cargotec Sweden AB

Placering

Södertälje